![]() |
nogomet!
šta mislite hoče hajduk dobit romu ja mislim da če biti 1-0 za hajduk!!evo bira za hajdukovce :beer: :beer: :beer:
|
Re: nogomet!
Citiraj:
|
... u teti Nadi je spas :) :) :)
|
Ziher kak ne, a Hrvatska će sutra postat vodeća politička i gospodarska sila svijeta s 0 nezaposlenih, imat ćemo najjaču inf. industriju, nitko neće zarađivat manje od 100,000€ mjesečno ( 755000KN)
Otvorit ćemo Prvu hrvatsku tvornicu CPU-a pod imenom CroPROC radit će na 5GHz imat 5GB cachea i ispuštat svega 10W otpadne topline:clap: |
Citiraj:
|
Re: nogomet!
Citiraj:
ajmo moderatori preselite tamo |
ha ha uopče nije smješno,roma je naša!!!!
|
Citiraj:
|
ajde nećemo s ovakvim temama na forumu. ako niste primjetili, ovo je rubrika RAČUNALA - OSTALO i ovo se tu definitivno ne uklapa. jedini takav thread koji se tolerira (i tolerirati će se) su Žderonje. tamo pišite kaj vam volja... tj. kaj vam RAK dopusti. sve ostalo će biti zatvoreno. ovo neću zatvoriti jer su RAK i z3d ovdje glavni, a mislim da smo svi dosta civilizirani da znamo kada stati.
|
Citiraj:
|
Čim sam ugledao da se radi o Hajduku, unutra očekivao sodomu i gomoru na račun Hajduka, Splita, a kad ono ništa. Svaka čast.
Ajmo se kladit da Roma neće uspit zabit Hajduku 5 golova u Rimu. :D :D Jesam Hajdukovac, ali i realan. :gringo: |
Ko prizna jos mu se pola doda!!!:smoke:
|
Citiraj:
:beer: |
Mislim da je ovoliko postova zaslužilo novu sekciju: Sport i razonoda:D
|
Citiraj:
|
da hočemo novu sekciju,molim glasanje!!!:D :D :beer:
|
Citiraj:
|