PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Smartphone uređaji i mobiteli (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Unlockanje SE k750i (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=62965)

gonzo 07.03.2007. 22:55

Unlockanje SE k750i

Hitno trazim nekoga iz Rijeke tko bi mi mogao za neku normalnu naknadu otkljucati doticni mob tokom sutrasnjeg dana(cetvrtak).Mob je zakljucan trenutno na T-mobile a treba mi za Vip.

spawn 08.03.2007. 03:12

E hebga,da si u Rovinju,sredio bih ti ga za pivu. :)

Ozy 08.03.2007. 04:27

Reci meni kako na PM..pls...pa ga ja otkjučam njemu - džabe ofkors;i sebi isto za svoj...a pivu ti platim kad budeš u RI ili na žderama... ;)

Znam na K700i ona fora: x desno x ljevo- ljevo x ljevo - pa se otvori meni,i sad za otključavanje ide samo NCK ili NCQ kod otključavanja mreže...ali za K750i neznam dali je isto za doć do sakrivenog menija i neznam nikako kod otključavanja...ili to mora na komp u tom slučaju,ma da nevjerujem.. :stoopid:

Ajde meni na PM pls... ;) Biće danas-sutra i :chears:

Pupo 08.03.2007. 07:56

Jel mi možeš pojasnit malo ovu radnju sa: x desno x ljevo- ljevo x ljevo -
jer imam dotični mobitel koji je također zaključan na t-mobile. I još me zanima otključavanje SE k510i.

Ozy 08.03.2007. 08:15

Za K510i neznam,imao ga ali je odlepršao u more prije nego sam ga otkodirao...

Za K700i otvaraš sakriveni odnosno servisni meni sa :
> * < < * < * a ako nadodaš na to još 1 1 onda viidiš verziju firmwera.
Inache > je joystick desno;a < je joystick ljevo; * je zvjezdica... ;)

Uglavnom kad otvoriš servisni meni;odeš na Servisni testovi ili SIM zaključavanje;tamo treba biti NCK ili NCQ kod koji samo upišeš i to je otključano...samo sad neznam taj kod da me hebeš...svoj sam pred 2 ipo godine otključao... :goood:

gonzo 08.03.2007. 14:35

Citiraj:

Autor Bruno_Rv (Post 668296)
E hebga,da si u Rovinju,sredio bih ti ga za pivu. :)

jel postoji neka fora da se otkljuca preko nekog user friendly programa jel nisam bas na ti s takvim stvarima,ili treba neki box ili nesto trece

buljo 08.03.2007. 15:15

I mene zanima dal se može otključat i kako naravno, ovaj VIPov izbornik je K.A.T.A.S.T.R.O.F.A.!

spawn 08.03.2007. 15:21

Citiraj:

Autor Ozy (Post 668306)
Reci meni kako na PM..pls...pa ga ja otkjučam njemu - džabe ofkors;i sebi isto za svoj...a pivu ti platim kad budeš u RI ili na žderama... ;)

Znam na K700i ona fora: x desno x ljevo- ljevo x ljevo - pa se otvori meni,i sad za otključavanje ide samo NCK ili NCQ kod otključavanja mreže...ali za K750i neznam dali je isto za doć do sakrivenog menija i neznam nikako kod otključavanja...ili to mora na komp u tom slučaju,ma da nevjerujem.. :stoopid:

Ajde meni na PM pls... ;) Biće danas-sutra i :chears:

To lijevo desno pali,ali moras znati kod od tog telefona. Posto je svaki telefon ima drukciji kod,moras imati neki box da ga otkljucas. Ja ih inace radim s boxom.

Citiraj:

Autor gonzo (Post 668712)
jel postoji neka fora da se otkljuca preko nekog user friendly programa jel nisam bas na ti s takvim stvarima,ili treba neki box ili nesto trece

Nacuo da postoji nacin da ga otkljucas a da ne kupis box,ali to je samo roumour. Mogu malo procackat pa javim.

Citiraj:

Autor buljo (Post 668766)
I mene zanima dal se može otključat i kako naravno, ovaj VIPov izbornik je K.A.T.A.S.T.R.O.F.A.!

Ne treba ti otkljucavanje za skidanje vip-ovog menija. Tebi treba debrandanje a to klako napravis fleshanjem i sa obicnom usb kablom za SE.Pogledaj Wolverine-ov post u vezi debrandanja,lako ces to sredit.

zackoj 08.03.2007. 15:46

Citiraj:

Imam ga i ja . Uzas. Ali jos mi je gore sto zbog glupe garancije nemogu ubacivati dodoatke na mobitel (novi izbornici, novi shortcutovi, driveri za zvuk i kameru).
Moram naci nekog unlocker tko ce mi iscupati vodafone software tako da mogu gore staviti original modificirani.
Mislim da se Inovator
http://forum.pcekspert.com/member.php?u=5194
bavi s time, ali nikako da ga kontaktiram.

Wolverine 08.03.2007. 18:37

Citiraj:

Ti trebaš puknut gore originalan firm i tako maknut Vodafon

http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=7330

a imaš i prevedeno u onom threadu

buljo 08.03.2007. 21:02

Napisao sam tamo na temi što me muči. :)

Codiac 10.03.2007. 00:04

mislim da mos sa far managerom kopirati cjeli firmware doduse ja nisam kopiravao sve ali jesam djelove i islo je tako da probaj :)

CandyMAN 10.03.2007. 11:12

Citiraj:

Autor Ozy (Post 668339)
Za K510i neznam,imao ga ali je odlepršao u more prije nego sam ga otkodirao...

Za K700i otvaraš sakriveni odnosno servisni meni sa :
> * < < * < * a ako nadodaš na to još 1 1 onda viidiš verziju firmwera.
Inache > je joystick desno;a < je joystick ljevo; * je zvjezdica... ;)

Uglavnom kad otvoriš servisni meni;odeš na Servisni testovi ili SIM zaključavanje;tamo treba biti NCK ili NCQ kod koji samo upišeš i to je otključano...samo sad neznam taj kod da me hebeš...svoj sam pred 2 ipo godine otključao... :goood:

ona caka s service izbornikom pali . tamo sam otišao na testiranje i onda ledica crvena baš zakon svijetli.
jel se može to kak naterat da stalno svijetli tj blica

iveumag 10.03.2007. 11:46

Zna netko kako otključat Siemens MC60

danij3l 10.03.2007. 12:26

telefon (K750i) nemozete otkljucat bez servisnog kabela. Ono vodafon sranje mozete maket i sami ako imate onaj kabel (DCU-60) koji ste dobili uz telefon.

na ovoj stranici imate sve sto vam treba: http://sek750i.pl/

Dakle treba vam:
Ako niste nikako fleshali telefon sa SEUS-om (sony ericsson update service) onda vjerojatno nemate ni drivere, trebaju vam USBFlash.zip sa gore navedene stranice.
1. Software za PC : XS++ v.1.2
2. MAIN za fon: K750_R1DB001_MAIN_EU_1_CL_RED49.rar
3. FS za fon: K750_R1DB001_FS_EUROPE_5_RED49.rar

Ovo gore napisano vrijedi za one koji imaju CID49 fon. (mozete provjeriti u XS++). Ako imate CID36 tada trebate skinuti odgavaruci software za CID36.

Kada ste sve potrebo namjestili pokrenete XS, stisnete start i pratite uputstva.
Trebate fleshati ovim redom inace telefon ce prijavljivati gresku kad ga upalite (ako prvi put niste tako radili i sad vam baca gresku samo ponovite procuduru pravim redosljedom)
1.flash FS, odabrati customize i iz padajuceg odabrati europe 5 koji zavrsava s brojem 13)
FLASH !!!!!
2.Sada samo flash MAIN i imate normalan telefon.:chears:

danij3l 10.03.2007. 12:28

Citiraj:

Autor CandyMAN (Post 670373)
ona caka s service izbornikom pali . tamo sam otišao na testiranje i onda ledica crvena baš zakon svijetli.
jel se može to kak naterat da stalno svijetli tj blica

kad flashash fon mozes staviti da ti svjetli kad imash propusten poziv:goood: . za stalno neznam:kafa:

buljo 10.03.2007. 12:43

Kako spremit Vodafonov izbornik u slučaju servisa?

zackoj 10.03.2007. 14:08

Mislim da smo kod unlockera to mozes, nekog boljeg naravno. Ajde ako nades nekog provjerenog javi mi na PM pa kad cu ja ici to raditi da znam kod koga da idem.

spawn 10.03.2007. 15:26

Citiraj:

Autor iveumag
Zna netko kako otključat Siemens MC60

Nabavi si COM cable (ako bas nemozes moze i USB ali COM radi puno bolje) i pm-aj me pa cu ti napisati uputstvo.
Ili jos bolje,kontaktiras me preko skype-a pa ti govorim korak po korak LIVE :D :D

spawn 10.03.2007. 15:32

Citiraj:

Autor gonzo (Post 668125)
Hitno trazim nekoga iz Rijeke tko bi mi mogao za neku normalnu naknadu otkljucati doticni mob tokom sutrasnjeg dana(cetvrtak).Mob je zakljucan trenutno na T-mobile a treba mi za Vip.

Ako jos nisi otkljucao zvrcni Marka na 091 250 2214. Nije bas u centru grada ali ce ti odraditi posao (valjda ,nisam se dugo cuo s njim)

gonzo 10.03.2007. 15:43

Citiraj:

Autor Bruno_Rv (Post 670628)
Ako jos nisi otkljucao zvrcni Marka na 091 250 2214. Nije bas u centru grada ali ce ti odraditi posao (valjda ,nisam se dugo cuo s njim)

Hvala majstore :chears:,ali mob je na moju zalost od jucer uspjesno otkljucan i kod novog vlasnika,smrc

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:03.