![]() |
Sta mislite o Epsonu D88+ ?
Crko moj vjerni C20 sa zamjenskom tintom za 30kn i beskonacnimprintanjem u boji dovoljne kvalitete.... i sad moram nac neku zamjenu. Ciljam na Epson cisto zbog dosadasnjeg iskustva... ni ne namjeravam gledat HP jer znam njihove sheme sa cijenama boja.
Pa u okviru neke osrednje cijene prvo sam primjetio ovaj D78 i D88+ u Ve-Milu i Linksu.. Pa ak ga netko ima ili probao ili nesto... nek kaze sto misli. hvala |
Sta je ovo... vidim da ljudi citaju thread ali nitko nis nema za rec.. ko da nitko nema printer.. a s druge strane, tog printera se vise uopce ne moze naci u Zagrebu jer je cini se rasprodan... pa DI su onda svi ti ljudi :) ?
|
Čuj, ja ti imam Epson C68 i mogu ti reći da sam se zaje... Tj. jednostavno nisam
dobro prošao, kupio zamjensku tintu i odveo printer u zaborav, glava otišla kvragu tako da ga mogu baciti. Ali s druge strane frendica kupila isti takav i printa sa bojama od 15-20kn/boja bez ikakvih problema. Ja bih u svakom slučaju išao na Canona. |
D88+ je stvarno dobar, ali još uvijek nisam u njega stavio zamjenske tinte, pa ti po tom pitanju ne mogu reći puno. Ali mogu ti garantirati da ćeš se namučiti da kupiš takav novi, a vrlo vjerojatno da ga nikad nećeš ni dobiti iako na cjenicima piše da će biti dostupno. Ja čekam dva komada već cca mjesec dana i stalno je ono bit će idući tjedan
|
ako ga negdje mozes nabaviti, uzimaj... model se ne proizvodi visi i ovo sto neki ducani ocekuju, ovisi samo o recru... iako koliko sam cuo od tih 88ica nista nece biti...
printer sam po sebi je odlican za te novce... ja sam ga imao prije nego sam uzeo MP600, i bio sam prezadovoljan... tinte sam odmah stavljao zamjenske... i to microjetove, jer su se one pokazale najbolje sa prijasnjim printerima... ukupno sam zamjenio nekih cca. 8-9 tinti za svaku boju i nije bilo nikakvog problema... printer je o sestre i jos uvijek printa baz problema unatoc zamjenskim tintama... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:13. |