![]() |
nemogu deinstallirat spywaredoctora!?
neznam sto me uopce navuklo da ga instaliran, isao sam prckat po starim cd-ovima i naletim na njega, reko da ga installiram. ali previse usporava komp i stalno se vrti u pozadini, reko da ga ipak ubijem!
ali kita!!!-> pokrenem deinstallaciju i stane na jednoj "zelenoj crtici" i zbrejka se, neide dalje, mogu ga jedino iskljucit pomocu ctrl-alt-del! probao sam ga ubit i sa advanced uninstaller, ali to ionako nis ne pomaze s obzirom da samo pokrene njegov deinstall .exe file, jel.. pomoc??? :stoopid: |
jesi ga ugasio prije uninstalla?
ako jesi i neć onda isključi ga iz startup-a i neće se više pokretati izbriši mu par komponenti i neće se moć pokrenuti pa nebu usporavao komp ili ga izbriši cijelog s nekim programčićem koji briše filove/foldere koji se koriste |
isključi rezidentnu zaštitu
|
to sam odmah i napravio, zasada..
ima jedan dobar progz->smarty unistaller, ali slucajno sam s njim deletao unistall .exe file i sad ga vise nemogu s tim porgz unistallirat... ma pizdarija, uglavnom..nek stoji tako.. tnx |
Obriši ga onda iz Program Filesa, startupa, obriši mu servis (ako ga ima), počisti unose u registryju i mirna Bosna. :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:49. |