![]() |
Koja je bolja?
GAINWARD 8800 GTS 320 Mb ili
POINT OF VIEW 8800 GTS 320 Mb? :D |
Zasto se deres na nas ? ako se deres , ne moras ocekivati odgovor . a ionako i nije neko pitanje koje zahtjeva odgovor ....
|
Ako je garancija različite dužine onda onu koja je ima više a ako su iste dužine onda onu koja je jeftinija... I jedna i druga grafa će ti trajati sigurno 2g pa slobodno planiraj u tom smjeru a to dali će bit 5% veći takt GPUa i time 3d mark ja se nebi zabrinjavao na tvom mjestu...
|
gainward se daju bolje klokat
|
Da imam para birati..Gainward.
Čisto zato jer imam više povjerenja u njih. |
I ja bi išao na Gainward..po meni,najbolje grafe imaju..ne krepavaju,a frlje se u nebo..:fiju:
|
Uzmi onu koja ima dulju garanciju i koja je jeftinija. Jer kako se radi o praktički istim karticama sa istim komponentama koju god uzeo nećeš fulat.
npr ja bi radije išao na BFG 8800GTS jer ima 36mj jamstva ;) http://www.pc-shop.hr/addprod.asp?sr...04&ID=A0402141 |
Slozio bi se s @wolvijem i predlozio da uzmes BFG s 3 godine garancije ;)
|
Ja bi preporučio BFG, klokaju se ko lude.
A od ove dve Gainward, moja prva 7900GT je bila PoV i crkla nakon tjedan dana...ne volim ih. |
npr ja bi radije išao na BFG 8800GTS jer ima 36mj jamstva ;)
http://www.pc-shop.hr/addprod.asp?sr...04&ID=A0402141[/quote] Ja ne bih. U bugu ti je recenzija konfi i jedna konfa ima BFG 8800GTX i bučan je. GTX i GTS imaju iste hladnjake, ne? |
Samo si ti uzmi BFG zbog garancije. Ako već imaš toliko love ko da je problem zamjeniti cooler.
|
Sve imaju referentni hladnjak i referentni PCB dakle sve su iste
i BTW ne moš' uspoređivat 8800GTX i 8800GTS320 jer nisu iste grafe tj ne griju se isto |
Citiraj:
|
Ali ja moram izabrat između ove 2 jer sve kupujem iz linksa, pa onda ova ne dolazi u obzir.:D
|
Citiraj:
Wolwerine:respekt:, znam da si ti ©@® po pitanju grafičkih, ali uvaži moje skromno mišljenje. |
A koja je sada najbolja od ovih svih iz linksa?
|
ona koja ima najvise garancije. ako imaju isto, gainward je zakon
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:15. |