![]() |
Rocky Balboa VS Mirko "Crocop" Filipović
Evo pošto Rocky Balboa ponovo bije zanima me šta mislite kada bi se našla ova dva velika borca u ringu koji bi izašao van čitav
Moj glas ide Rocky pošto svi znamo da je popio više batina od svih boraca na svijetu i vjerujem da bi se Mirko derao po ringu kao Ivan Drago on nije čovjek nego stroj. Nakraju meča bi Rocky održao takav govor da bi vlada spustila PDV a T-com digao brzine na minimalnih 8/1 |
ja sam za mirka uvijek. :)
|
Velika dvojba , oba su veliki nacionalisti - Rocky ima prednost u fantasticnoj mogucnosti primanja 3 miliona udaraca u glavu a da mu mozak ne bude ko pire krumpir , ali zbog godina starosti - prednost Mirku . iako bi im Mike Tyson obojici odgrizao usi :)
|
Router , o kojem (čijem ) mozgu govoriš?
Sky ,ne misliš li da je ovaj forum malo "neozbiljan" za te.Gdje ti je smisao za šalu.Usput ,glasam za Rockya jer ako već nema mozga ima srce. Moram dodati još ovo:kakav lokal patriotizam.Svi iz Zg glasuju za Mirka (kao da i nama nije drag) a ostali za Balbou.Sve smrdi na DINAMO -HAJDUK |
Brijem da bi Mirkec bio bolji :D
A uostalom i Mirkec je glumac ne? Ultimate Force yeah :D :D :D |
U filmu roky bi bio bolji ali u stvarnosti mirko bi zadao jedan high kick i ovaj bi poljubio pod.
|
Pa naravno da bi Rocky pobjedio. Njemu nikada ne ponestaje snage i ima veće srce i želju za pobjedom
:D |
Sky je malo zabrijao na ozbiljnost..od njih dvojice mislim da bi ga Mirko sašio highkickom dok bi ovaj još ulazio u ring..toliko o Rockyu..al isto tako..brijem da bi ih obojicu Chuck Norris polomio,word. :care: :D :D
|
Ma Rocky ima Eye of the tiger,on je nepobjediv:D
|
:lol2: ..misliš,of the tiger..:fiju: :D ..ma ne može se on tuć,kad je Apollo mrtav..druga stvar da ga on gleda..ali ovako..i Micky..i Apollo su dolje..nitko ga više nema gledat..:lol2: ..ovako ostaje Adrien..koja i nije bog zna šta..
|
i adrian je osla. gleda ga sin samo
|
eto..i brodjo kaže..ode i adrien..pa šta se on tuče uopće..:kafa: :D bolje stalloneu da dovrši ramba novog..ako nije već..bit će lom..luk i stijelom opet na helikopter..ma brutalno..očekujem nožem-na-tenka izvedbu ovaj put..:D
|
mirko bi pogodio rocky-a high kickom i ovaj bi pao na pod. al onda bi pogledao nekog u publici (onako sa slow motion-om... mozda neku zensku, starog, trenera il koga vec...) onda bi se digao i istukao mirka ne... (1000 puta viđena scena u filmovima hehehe)
|
Citiraj:
|
hm.. evo odgovor iz prve ruke:
http://www.googlefight.com/index.php...op&word2=rocky uz to, Rocky zna i vozit helikopter (sjetimo se misije u Afganistanu) :D |
osim toga rocky nije nikad bio porazen dok cro.cop je? hehe
ili je ipak i rocky bio porazen?? |
Citiraj:
|
Rocky Balboa
- rodom iz laza - rodna kuća nalazi se na glavnom raskrižju sela Juoći i Kušti! Mislim da bi bio ultimate of ultimate borac te bi pokorio sve osim nezamjenjivog BRUCE LEE-ja i neuništivog PREDATORA!!!!!! |
Na filmu - rocky (pa normalno, kakav bi to film bio gdje on ne owna sve?)
RealLajf - cro cop |
zaboravili ste steven segala i jean claud van damma! takoder meni legende iz "mladih" dana hehehe
|
silvester mi je simpatican i volim ga kao glumca ali lik rockya mi je skoro pa jednako iritantan kao mirko filipovic tako da bi moj glas bio 'ubili bi jedan drugog'
|
Ma Mirkec naravno, tko ono kaže da je Apollo mrtav http://www.youtube.com/watch?v=nYA6Z5syH5g :D
|
:nono: Spameri jedni...izazivate Chuckov bijes... Imate sreće da trenutno po treći puta broji do beskonačno pa stignete izbrisati cijeli topic dok ga On nije vidio...
|
Hvala dragom Bogu tu je naš RTL da nas podsjeti na Stevena Seagala..ah ta 1988ma..kad sam imao tako malo godina i igrao se He-manom i plakao jer mi je Skeletoru koji je bio sa placa otpala ruka...pas m....r je bilo jedno mjesec dana..:kafa: :D
Pa eto..manje više svaki pon imamo takvu brutalu tipa izvan zakona od Stevena..ili chuckov uradak gdje u kalašnjikovu ima 120 metaka...pa udri mujo..ne boj se..nije steven zaboravljen.. Ma loš je stallone u rokiju..ja ostajem pri tome da mu fali Apollo da trče skupa po plaži..prejaka scena..i ona pjesma..upravo ju skinuo..No easy way out..hahaha...:care: :respekt: ...ne može on nikog više istuć sly..ma clint istvud :D mu izvadi magnum...i aj bok..feelin lucky,punk? |
Kao što i sam Mirko kaže za svoje noge (ubojitije od onih Sharon Stone):
Desna ti je bolnica, a lijeva Mirogoj živim u uvjerenju da bi Roki svoje otpjevao do treće runde, kad bi napokon "sjela" ljevica po tikvi. :D Iako postoji mogućnost da Roki sačeka Mirka do penzije i onda ga razbije, brijem da je ta mogućnost jako mala... :) |
Nakon što bi ga Mirkec zveknuo nogom u glavu, Rocky bi padajući na pod uzviknuo "Adriaaannnnnnnnnn".....nakon toga bi pojeo munju i posrao grom, digao se i u zadnjoj 0.000000001 sekundi bi nokautom poslao Mirka na pod.
|
Mirkec. rocky je stari prdonja:D
|
Ma došao bi Jean Claude Van Dame Iz Kuće i zaklo bi ih nožem koji je bacio sa udaljenosti od 50m. Onda bi došao Steven Seagal i svojim čaram-baram potezima bi razbio Van Dameta Iz Kuće. :dobartek:
|
Dobar je Mirko, ali Rocky Balboa je kralj.
|
interesantno da sam uvijek dvojio tko je maloumniji, ljudi koji stvarno gledaju takva sranja poput mirka seljaka filipovica (odnosno trose svoje vrijeme gledajuci debila kako se mlati s jos jednim debilom) ili ljudi koji misle da je 'Rocky' zaista film vrijedan gledanja (odnosno film u smislu definicije 'snimljeni igrani scenarij interesantan siroj publici'). sad mi je tek jasno da su to isti ljudi. no dobro je decki, ne nervirajte se, niste jedina retardirana djeca na svijetu, i ono sto je najbitnije - nemojte kriviti sebe! mame su vam krive sta su vas takve mutave na svijet izbacile
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:30. |