![]() |
DFI LAN PARTY UT nF3 ili ASUS K8N Nforce 3
mislim zamjeniti postojeću matićnu....
da li netko ima bilo koju od ove ploće.. molim za komentar.. primjedbu .. pohvalu ..mane ...vrline.. koja je bolja .. lošija... :respekt: |
Ne znam za Asus, ali DFI je ipak u samom vrhu AMD ploca. Imao sam jedno vrijeme DFI NF3 (ali Ultra-D, 939), dok je nisam proslijedio burazu. Sto reci, po mnogima najbolja 939 AGP ploca, vrhunski BIOS, ok layout, dobra OC-erica. Jedina zamjerka ide uzasno siromasnom manual-u, sa naknadno ubacenim listicima sa prepravkama. Ploca dosad nije stvarala probleme, pa mislim da ti je u ovom slucaju DFI jedini logican izbor obzirom da ne vjerujem da je NF3 250Gb bitno losija od NF3 Ultra-D.
Btw koji plocu imas trenutno? I zasto mislis da ti isplati ulagat u 754 socket? |
i moj glas za dfi
|
Ja imam ASUS K8N i ploča uopće nije loša....stvarno ima super mognućosti za ajmo reć dosta staru ploču... :)...a dobra je i OC-erica.....iskreno da kažem,stvarno sam oduševljen njom,nisam uopće tolko očekivao od te ploče....Ako te šta zanima u vezi nje slobodno pitaj... :)
|
Citiraj:
ako se već ide na neke jeftinjake, am2 socket nudi daleko veće mogućnosti |
Ta DFI-ca brise pod s tom asusicom. Doslovno.
|
Inace, ako trazis bas 754 plocu, baci oko i na ovu :)
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=62872 |
Citiraj:
CPU Socket * Support Socket-939 based AMD Athlon-64 / Athlon-64 FX / Athlon 64 X2 up to 4800+ with 1.6GT/s Hyper Transport |
A fak, pomijesao sam je sa jednom drugom plocom :hitthewal: :hitthewal: :fala:
|
Šta da ti kažem, moja me služi dobro, odbija da crkne :D . Ali jedna stvar sucka, kao i na svim ostalim pločama- glupa integrirana rješenja. Fuj Realtek, fuj. Yucky Marvell.
|
A je, ta Realtekova zvucna je fakat losa. Npr. ADI 1986A koji sad imam je daleko bolji.
|
Svako sa imalo vecim zahtjevima za zvukom od prosjecnog usera ce ionako zvucnu nabaviti posebno :)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:47. |