![]() |
xD-card 1GB M ili H u C350Zoom da ili ne?
Trazeci po cjenicima na netu xD karticu kapaciteta 1GB (idem na put pa mi treba-za one koji ce pitati sta ce mi to) nasao sam u ponudi dvije vrste M i H tip. Posto je Olympus C350Z stariji tip fotica zna li netko dali te kartice pasu u njega ili ne, ili cu morati nositi ga sobom i pitati na licu mjesta? U uputstvu i na stranici Olympusa stoji da prima kartice S tipa (kojeg vise nema u prodaji) do 512MB (pretpostavljam da u ono vrijeme prije cca 4 god nije bilo veceg kapaciteta) koje po specifikacijama odgovaraju ovim novijim (napon=3,3V).
|
I ja sam nedavno imao isti problem sa svojom C-50Zoom pa sam kontaktirao njihovu SZK mailom i dobio konkretan odgovor da podržava S i H do 256Mb, a za sve druge moram napraviti update frimware-a. Evo ti ovdje lista kompatibilnosti kartica http://www.olympus.hr/consumer/image...patibility.pdf
|
Moj c770UZ je bio kompatibilan s jednom i drugom ali kad sam kupio M model nije mogao snimat video sa zvukom u mpeg modu mislim...
Ali inače sve je radilo ok. Kasnije sam pogledao taj compatibility list koji je stavio kolega coconut i stvarno to je pisalo. Dakle vjerujem listi od sad. |
Citiraj:
edit: Ipak morao kupiti 512MB H tip. 1GB ne prepoznaje ispise card eror :bonker: . |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:20. |