![]() |
Reputacija?
Pozdrav
Zanima me zašto ne mogu ljudima u "RepUP" prozorčiću napisati svoje mišljenje? Mogu im dodati "dobru" reputaciju ali kad napišem rjeć ili dvije mi ne želi prihvatiti ocjenjivanje. Dali je to zato što sam nov na ovom forumu ili možda moram i sam imati visok "Rep" za to? Ili je neka druga stvar u pitanju? Hvala! |
Mozda prije nije moglo, sad bi trebalo moc. Imas rep. power 3, onome kome das rep, dobija/gubi 3 boda.
|
Ne smiješ koristiti hrvatske znakove niti ostaviti predugačak komentar. Onda će raditi.
|
Da, moguče da sam stavljao hrvatske znakove tipa "odliČan"!
Evo probao sam, dao sam Swarm Dude-u repup na postu iznad i radilo je, nisam koristio palatale! Puno hvala, problem rješen! EDIT: Evo i "Željac" mi je objasnio isto to u mom "rep-u". Hvala na pomoći! |
Moram pitati iako mi ne igra veliku ulogu!
Na koju foru sam u trenutku izgubio cca 100 bodova?! Nitko mi nije dao bad rep?! :wtf2: |
Di opće vidite te bodove?
|
Citiraj:
Postoji malo nize topic od 15 strana o ovoj tematici. Citiraj:
|
Meni se to desilo noćas ili danas ujutro ako se ne varam, odgovor i dalje očekujem.
|
Ima razlog za to i nadam se da će ti Tor odgovorit. :)
Da ostali ne pomisle nema brisanja ili napucavanja reputacije tako da se ne veselite unaprijed. |
Neki članovi više nisu u bazi pa su tako i njihovi bodovi postali nevažeći.
|
A sta znace i kakvu ulogu imaju oni sivi kartoncici? Imam 6 zelenih, 2 crvena i 2 siva. Za crvene i zelene sam shvatio sta rade, ali sta znace ovi sivi?
|
Sivi su bezveze :) I mene zanimaju što znače, čini mi se daje to do člana koji nema visoku reputaciju.
|
Ja sam skužio :)
Sivi dobiš od člana koji ti želi dati dobru reputaciju ali on sam ima 0 bodova reputacije odnosno "nema kristalno jasnu auru :)"! Tada ti se nemre povisiti reputacija pa je to kao neki neutralni bod! Ja imam 6 sivih i 14 zelenih :) |
Evo informacija sa topica malo nize
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
fleks je smaknut
požežani ce odahnuti :D zivo me zanima sto je dovelo do takvog raspleta? |
Dajte vratite Fleksa? Kad mu istječe ban?
|
Nema Fleksa!? Onda možete zatvoriti radnju, sad će se broj postova drastično smanjiti :D
|
ah sta ches ova reputacija je jako chudno stvar...
http://www.imagesforme.com/images/9346untitled.JPG :D n00b |
Fleks je prognan dozivotno. Osim ako na sljedecim zderonjama ne umoli Tora... :D
Mislim, bolje je kad je red i mir, ali Fleks je bio poseban, znao je o cem prica, kad se sjetim rasprava o TT kucistima... :frend: Jedino nije imao dlake na jeziku ni samokontrole. Steta. |
ah cuj.
nedostajat ce nam sage o TT kucistima, RaptoX i slicnim napajanjima itd :D |
Citiraj:
Fino javi Tor-u / Jelcu, pa će i taj dobit ban ili infraction... EDIT: Javio mi se krivac, ispričao se Crashu, bila je pogreška taj rep. Tor i Jelc, nema kazne danas :p |
Mislim ono! Daj pogle ovu reputaciju: http://img402.imageshack.us/img402/8...t001lf7.th.jpg
Fakat ima čudnih ljudi! EDIT: To je slika ali je jadno ispao Thumb... :lol2: EDIT EDITA: Hvala Željac, ali mislim da bi bilo u redu da se bar potpiše čovjek koji ti daje lošu reputaciju i da stavi neki konkretni argument zašto ti daje lošu reputaciju! A ne ono "njubeeee"! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
meni baš prezakon kad se neko žali na crvenu rep jamu zaljepim još jednu, isto je prakticirao i fleks:D :lol2: :goood:
btw mogu mislit kolko ću ih ja imat nakon ovog posta:D |
I kad ti admin jednog lijepog dana stisne bananka-budeš pitao zašto:)
|
ok neću više:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:24. |