![]() |
Maturalni rad
Vec pomalo mislite da sam posto dosadan stime ali trebam napravit rad za maturu i objasnit ga pa ak je netko vec radio neke radove svaki prijedlog dobro bi došo:D .
|
ima cura moja ako hoces - "Proizvodnja Amela karamela u Kanditu" :P
mogao bi napisati i koju skolu ides, koji smjer, otprilike kakve teme te zanimaju |
ja sam pravio kontroler punjača akumulatora!
bilo je dosta komplicirano a i shema nije bila baš ispravna tako da sam jedva naterao to čudo da radi i to večer prije nego sam imao obranu maturalnog rada! ali sam zato znao točno šta ćemu služi i šta radi. jedan moj prijatelj je pravio audio pojačalo pa je napravio samo za jedan kanal. nije znao da treba i za drugi |
pa ubiti u vezi računala
|
evo ako vas zanima idem u tehničku školu u kutini smjer elektromehaničar a najviše me zanimaju računala .
Nadam se da ce ovo pomoč. |
uzmi nesto sto ti ide u vezi racunala i sto jako dobro znas...
ja sam imao slaganje kompa(sve detaljno objasnjeno i slikano digitalcem), instalacija winxp(screenshotovi prilikom instalacije), zastita OS-a i jos neke sitnice... |
Mozda hladjenje, utisavanje, overclock, izrada vodenog...
edit: izrada lcd-a i prijamnika za daljinski... ma sto stvari.... |
e baš sam mislio o slaganju računala
jesi li baš sve postupke sliko ili si malo i preskako |
Ja sam radio Media Player u VisualBasicu. Podržava gotovo sve formate filmova i muzike! Dobil sam 5, čak su me htjeli slat na državno al sam mudro rekel "Joj nemrem..." ;)
U tehničkim školama ti transformatori dobro prolaze! Napraviš ga za kojih sat vremena, opišeš kaj si radio i to ti je to! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:32. |