![]() |
Za sve chase moddere
Posto volite modati svoj chase...a ako imate curu..pa zašto nebi ovako nešto izveli...ili kupili :D
http://www.enlighted.com/pages/bras.shtml |
100 zena 200 sisa u zmodanim kosaricama :D:D:D
|
da žene znaju za ovo postalo bi popluarno sigurno. :)
Za božić bi ovakvi pali na na pola cijene i imali bi pravi božićni ugođaj. :chears: |
Još da ih i struja iz baterije strese LOL
Ovo nemoš falit ni da hočeš |
hm....korisno
|
Ali za one sa većim grudima bi trebalo napraviti takav "mod" da svaka košarica ima po jedan TT LED vent za ispuh...92 ili 120 mm, ovisno o veličini košarice.
EDIT: Čovjek se zapita što je sljedeće...neon string tange? |
Hej, pa to nisu kučišta :(
Zezam, sjetite se onog kompleta u "Golim Pištoljima", kad je žena od Frank Drebin-a izašla i zgledala ko semafor :) Vidio sam slabije okičena Božićna drvca od ovih grudnjaka :) |
delta...uv tange...to bi bilo sweet :D
obuces je u bijele tanke hlace..bacis uv tange na nju..ovakav grudnjak i osvjetlis sobu uv svjetlom :D :D rotfl :D |
Više volim kad nema grudnjaka... :fiju:
|
LOOOOOL :D
|
Citiraj:
nisam ovako bolestan inace samo se malo zezam :kafa: |
Citiraj:
Citiraj:
Ako naleti koja zainteresirana, nek baci PM...pa da malo...modamo ;) |
Citiraj:
taman si mislim kako cu napisati ja bi radje bez grudnjaka kad ono crni pope :) |
hihi ja bi radije njoj neong string okoruke i oko šipke ka ide iznad mog kreveta ...i khm...da :D
|
koliko perverzije na ovom forumu :D
|
mislim da takve stvari služe samo jednoj svrsi... da se vi muški bolje snađete u mraku... :roller:
|
I jel neko kupio ovo svojoj djevojci?! :lol2:
|
Zašto bi kupili kad možemo improvizirati? :)
LED-ice, malo bakrene žice, nešto tinola, lemilica naravno konac i igla, nabavite neki grudnjak koji odgovara veličinom i na posao! A bateriju za to stavite u njenu torbicu :D |
ne instalirao sam stalkera pa nemam vremena za nju :D :D
zezam se ;) |
znam da ti nisi... :roller:
|
jel nije jednostavnije zensku okititi sa onim bozicnim lampicama,dobije se isti rezultat:)
|
Te se lampice znaju dosta zagrijati, a jos k tome rade na 220V - time je pametnije okititi zenu (u slucaju guljenja izolacije, ofkors :D).
|
Da je bar 220v. Inače bi rulja to za svaki slučaj u ormaru imala, za ženu naravno :D
Ovo su LED-ice, to radi na jako sitnim voltažama.. :D |
Ma nisi skuzio, htjedoh reci da bozicne lampice rade na 220 ;) :D
|
Ahh :D
a nemora se slučajno izguliti izolacija, može i npr, biti defektan primjerak kojemu vire žice :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:52. |