![]() |
world of warcraft pitanje
danas sam kupio na ebay-u wow i wow bc. i onda sam skužio da postoji više verzija igre. us , uk i eu. ove koje meni stižu su uk verzije. hoću li imati problema sa serverima ili nešto slično? ima li tko kakvih iskustava sa stranim verzijama? za bonove znam da postoje eu i uk ali to mi nije problem jer ću se pretplatit preko american expressa.
|
Nije "uk" nego GB ;)
I ta je predviđena za naše područje. |
baš piše "uk"
no uglavnom kupio sam za 35 funti (360~370 kn) sa uključenom poštarinom. mislim da bi kod nas skuplje prošao. i vidim da se ne isplati uzimat bonove. ako uzmem 6 mj. na karticu onda me košta oko 70 kn/mj. znači stvarno misliš da nemam kaj brinuti oko verzija? |
...ne postoji hrvatska verzija...barem koliko ja znam...
...ako ces se igrati na engleskom serveru i imaš englesku verziju nemas se oko cega brinuti... ako ces se igrati na nekom drugom serveru onda ces mozda imati malih problema oko razumijevanja :)...tipa, kad ti netko tko ima npr. njemačku verziju linka nesto onda ti to pise na njemačkom i nemaš blage veze kaj hoce kupit od tebe :P npr :) |
poskidaj sve updejtove, nakon toga realmlist.wtf stavi na 'eu' a ne 'us' u wow system folderu.
|
Citiraj:
Pa čovijek ima EU verziju :lol2: |
Nema veze ja sam isto 'nabavio' EU verziju pa updejt sam promjenio na US.
:D |
Citiraj:
:fiju: |
Kod nas je 160kn WOW..dodatak neznam..
|
E jedno pitanje kad smo vec na WOW-u..može li Hunter prodavati svog PET-a i ako da..kako??
|
WoW je 159kn, TBC je 299kn.
A na ovo pitanje... Ne, bar koliko sam ja upoznat. |
Citiraj:
Ne tameo si ga ! Dakle nema prodaje, ali ga možeš abbandon. |
Citiraj:
|
btw. za one koji idu u Italiju imate u Giuliji(Trst) TBC nov za 32€ i polovni za 19€
(razlika gotovo nikakva) |
trebam ja to dečku kupiti. :lol2:
|
Nemoj se cudit ak bus zapostavljena neko vrijeme:D
|
Pa zato i kupuje - da si kupi malko slobodnog vremena :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:46. |