![]() |
Izgubljeni booksmark-ci u FF-u
Imao sam FF 2.0.0.0 i onda mi je sam ponudio update na 2.0.0.2.. Ja sam to prihvatio i dok sam ja surfao on je sam skidao update i instalirao ga. Danas ja dolazim kuci, palim komp, ulazim u FF, kad ono nema ni jednog bookmarka. WTF?
Nisu valjda svi nepovratno izgubljeni? Kada odem na Bookmarks->Bookmarks Toolbar Folder pise empty. Bookmarks->organise bookmarks ali ni tamo nema nista. Molim vas pomagajte. |
Odi na ovaj path:
C:\Documents and Settings\korisnik\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\XXXXXXXX.default Tu su ti dva profila, i meni je jednom znao pogubiti jednoga, ali ostane stari profil u njemu i svi pluginovi i bookmarkovi. Vidi koji je stari, a koji novi, pa prebaci sve samo u novi i to ti je to. Naravno, prebacuj dok je firefox ugasen. (U starome ces imati bookmarks.html od par 100kb pa ga po tome nadji). Btw, mozda postoji i koji jednostavniji nacin za vracanje profila, ali ovo sam slucajno eto skuzio i tako radim kada mi se srusi i kada backupiram sve vezano za FF. |
Zahvaljujem.
:chears: |
Možeš i preko profile managera..
ugasiš FF i u run upišeš "firefox.exe -ProfileManager" (bez navodnika) i odabereš profil koji si koristio prije... vrlo vjerojatno se zove "default" ili "browser" |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:33. |