![]() |
COD2 turnir
U Zagrebu,17.03.2007 u Galeriji MORH-a „ZVONIMIR“, Bauerova 33, održat će se turnir u COD2.
Više informacija na: http://game.wwwmax.hr/ Na site piše relativno malo o samom turniru (nagradni fond, tip igre itd.). Zna li tko malo više u detalje? |
Ha cuj, sto te tocno zanima? :)
|
Kako se igra? 1v1... ili?
Ko dolazi na turnir? Idu li zečići ? Kakve su nagrade... Mozda ja navratim do ZG-a da vidim kako se igra taj cod :lol2: |
5na5 sd mislim.
Zekani mozda idu, jos ne znamo. Navodno idu dosta jaki timovi poput xeqte-a, gumicukia, a mislim da i g2top ide (to bu atha rekel). Citiraj:
|
Sta je g2top jak klan? Ludi maks ih izvlaci :lol2:
Steta sto je clan only tip :( |
Citiraj:
Citiraj:
|
Biti ce i slovenaca. A mozda i HUN, AUT i GER teamova.
|
@mar
Problem je sto su zeceki rasprseni diljem lijepe nase...a turnir pocinje rano ujutro i traje cijeli dan...tako da tesko da cemo se skupiti... Sto se tice turnira ako dodu xeqte i slovenci onda je to top turnir... samo onda nece nis ostati za druge klanove ... |
heh jabi došo al tih 300kn(edit: aaaaa to 300 je za tim a 60 po igraču... onda i nie tak skupo..) i nie malo... a i neam kljan...tj i ne želim imat oću se sam skrpat nekom ak bi išli:lol2: ... i da na kojoj opremi se igra, ak na nekoj njihovoj ritavoj onda stvarno:( , jabi htio dovest svog 518 i tipkalo...i prie partie naštelat osjetljivost i tipke... il idu po politici da svi imaju iste uvjete:(?
|
malo offtopic...
zanima me gdje igraju nasi igraci cod2 ima li mozda neko ip da stavi tu da malo posjetim server.. hvala |
1. Sticky tema na igrama.
2. raznorazni klanski sajtovi |
Citiraj:
Tu su war-ovi na klanskim serverima, te neki orgigi serveri... Ja najcesce visim na BiHnetu i Logosoftu: 195.222.33.245:28962 195.222.33.245:28962 195.222.33.245:28961 195.222.32.132:28961 217.75.192.84:28961 |
evo jedan server na kojem igram
85.114.46.3:28960 u zadnje vrijeme je jako slabo posjecen al da se nekad lijepo igrat.... |
Jel treba nekome novi član :D
Baš bi htio jednom u životu zaigrat na nekom turniru kak spada :) (naravno ovo za klan se šalim al ne i za turnir :p ) |
Me2, buljo ajmo oformit PCe Best of D' Best tim za lan partyje :D
|
Ja sa za :)
I osvojit prva 3 mjesta na ovom turniru kao 1 clan :D |
Jel se placa ulaz (za gledatelje) ?
|
Citiraj:
|
i jos kad bi dosli diss iz BGa i xeRox iz swe bio bi to multinacionalni lan ,jel tak nikola?ko dolazi red i mrkva?
|
Citiraj:
|
nemoj tako ako maxu sabi'otirate snajp su Gay2top izgubljeni, tko ih izvlačiti, zule? Scorpio? Atha :D:D
|
Oh ne zbog gornjeg posta sam dobio bad reputation, moj život više nema smisla :suicide: :D
|
Citiraj:
|
i ja bi na turnir!pa ako kome fali član(kemper:) ) samo neka mi javi
|
Citiraj:
... maaaa kome ja to lažem :D |
Tko je uopce maks? O_o
|
Citiraj:
|
LAN party je odrzan danas uz uzasno kasnjenje...evo sad se (1:10 je) tek igra zadnji mec cetvrtfinala
Ako koga zanimaju rezultati: A Grupa 1. Team xeQute 9 2. HYNIX-gaming_FUN squad 6 3. Delta legion 1 3. Mighty Forces 1 B Grupa 1. Team GUMICUKiii 9 2. g2top.team 4 3. Rabbits clan 3 4. Blind Airborne Division 1 C Grupa 1. Royal regiment stealth assault forces 2. CrazyWarrior 3. e-headhunters 4. Band Of Brothers D Grupa 1. squad 6 2. HYNIX-gaming 6 3. ptsp clan 6 4. I, Monarch 0 Doigravanje za prolaz: HYNIX-gaming - ptsp clan 6 : 4 1/4 finala: Team xeQute - CrazyWarrior 3 : 6 Team GUMICUKiii - HYNIX-gaming 2 : 6 Royal regiment stealth assault forces - HYNIX-gaming_FUN squad 5 : 6 squad - g2top.team 6 : 4 1/2 finala: (u tijeku u vrijeme pisanja) CrazyWarrior - HYNIX-gaming 6 : 4 HYNIX-gaming_FUN squad - squad ? za 3. mjesto: squad - HYNIX-gaming Finale: HYNIX-gaming_FUN squad - CrazyWarrior Poredak: 1. HYNIX-gaming_FUN squad 2. CrazyWarrior 3. squad 4. HYNIX-gaming (reze napisem kad saznam :) ) |
crazy warriorsi su vrhunski nadigrali xeqte , svaka vam čast dečki ! baš me zanima kako je sve to završilo, tj. tko je otišel doma s novim razerima (makar nisu baš više tolko novi nakon maksovog brutalnog iživljavanja nad njima :lol2: ) ...
|
izbacili egzekjute .. izbacili hajnič 1. squad .. ali na kraju zgubili od hajnič fun squada :p i na kraju zavrsili na drugom mestu ... al nema veze .. glavno da su ovi prvi pali
http://www.crazywarriors.com/j/smf/S...iles%20253.gif P.S. meni se čini da su svi ti "najbolji" CoD2 klanovi sami configi i nabrijani kompovi te da kad bi iste stavili igrati na jednake kompove kak i protivnici i bez ikakvih configa vjerojatno bi rezultat bil drukciji ... :fiju: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:10. |