![]() |
Sig na drugi način
Evo danas sam malo tražio po jednom forumu i vidio sam zanimljiv sig.
Copy paste sam napravio na svoj ali nemogu nikako uspijeti da budu jedan kraj drugog (konfa, sljika :D i ova mala animacija) evo ako mi može netko pomoć samo kako da to učinim, šta da dodam , maknem, bio bih zahvalan. |
makni sve entere
|
ajd da ne otvaram drugi thread zbog ovog,al banalno pitanje.....kako radite ove gumbice za sig?
|
1 privitaka
Evo ti moj gumbek, samo si upiši što god želiš umjesto "Ribica" "Sakrij Ribicu" i konfiguracije koja počinje od "| Gigabyte...." nakon onoga br>
Ugavnom, to si upišeš u signature i imaš kod upisivanja preview pa da vidiš dal si dobro napisao ili ne Kian i neki imaju još veću foru sa slikicama koje izlete nakon što stisneš gumbek, ali to neznam kako se dela...:) |
forme. najalkse ti je lupit page source, kopirat kod od necijeg siga pa si ga uredit. mozes u recimo frontpage ubacit kod, najjednostavnije rjesenje. neka te ne zbunjuje sto ce vizualno izgledati drugacije jer je to stvar preddefiniranog izgleda pojedine forme na stranici...
|
html kod za sliku ti je uglata zagrada (<)img src="LINK SLIKE" ovdje ide kraj uglate zagrade(>)
|
Citiraj:
http://www.efst.hr/~v6030854/test/sigovi.html naravno, trebate promijenit ono što sam obojao u crveno. kao što se vidi, BR naredba se ponaša kao "Enter" i treba je izbacit iz koda gdje god je nepotrebna, npr između dva "botuna" kod tebe, terminator. |
tnx. juve za ovo :beer: pregledno i korisno :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:51. |