![]() |
Razocaranje ! ! !
Evo mene , nekod dugo vremena doso novi hard i przilica (segata barakuda 120 gb 8mb i teac 52x24x52x) ! ja sve to lijepo sastavio , malo se patio sa hardom (ali sve je ok) A ONO NOVA NOVCATA PRZILICA NE RADI! SNIMANJE CD OVA JE UZASNO DUGO 24X SNIMA 7 MIN I ONO SNIMI POGRESNO! Kopiranje filma na disk traje 8 min (a sa pajoner praje 3-4 min)! razocaranje - sta pa nije valjda da sam naletio na sheat seriju ILI ? ? ?:fuming: :fuming:
|
Jesi provjerio PIO mod i te cake? Kako je priključena? Idealno na secondary master...
|
Citiraj:
|
Čupni DVD van. Mislim da bi to moglo pomoći. Samo za probu.
|
Iritirajuće, u svakom slučaju. Čekić u ruke i opali.
|
Da ,da !najlaksi nacin da bacis 400 kn! ps. odnio sam u ve-mil (gdje sam ga i kupio) i dobio sam odmah novi (zato sto je mladi od 7 dana)! pohvalno od njih
|
i rezultat ?
|
Takvih sam ti i ja problema imao na svom lg-u. Snimanje jednostavno traje po 8 min (32x) nisam mogao nikak naci kvar i kaj je bilo. Format c: i ponovo XP gore i sve sljakalo ko novo. Dan danas pere ko ludo.
|
Ija, i ja...
U VeMilu i Formelu. Od 4 pržilice raznih prizvođača 3 nisu radile. Svaka počast, zmijenili su mi odmah, a Sony pržilicu sam na kraju rješio sam flashajući Firmware-om LiteOn, jer je to stvarni proizvođač... Izgleda da metlom izvlače robu iz skladišta jerbo DVD stižu.
Za neke skupe modele ne znam, a i što bi mi? I ovako naletiš na ispravan komad... kad - tad! :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:08. |