![]() |
COD vs COD2
e ovako,pošto se ja sa frendovima već dosta dugo svađam koji je nastavak bolji,realniji....zanima me vaše mišljenje.Meni je osobno puno bolja dvojka a jedinicu jednostavno nemogu igrat...;) Koji je dio vama bolji?
|
jedinica je po meni bolja
al dvojka se više igra jednostavno jer je to nastavak cod-a 1 svi klanovi su prešli na dvojku, ima više servera... ali sam ugodjaj jedinice je bolji i treba znati igrati. realniji je u svakom slučaju, ima health bar, damage je realniji, mp44 ima ogroman recoil što je kao i u rl, bolji ping, bolje riješen hitbox... ali dvojka je takodjer super, daleko od toga da nije. tko zna igrati cod1, u dvojci ce "posjedovati" :) što se za obrnuto bas i nebi moglo reći. ali ako želiš krenuti igrati jednu od tih igara, odaberi cod2 jer cod1 scena lagano odumire :( poz |
meni je bolji cod2 jer kad sam uplovio u multyplayer vode, odmah sam pocheo sa cod2, pa onda malo zaigrao jedinicu
u cod1 mi se ne svidja sto sa rifleom mozes nekog skinuti lakse ako ne ciljas nego kad ga ciljas(desna tipka misa) također je jako loše napravljeno kada gledas drugog igraca kak trci izgleda kao majmun a ne kao covjek što se tice health bara ima ga i u dvojci no dolazi kao mod na serverima |
al nemozes igrati war na mod serveru. tj, nije po pravilima. dakle osudjen si na regen (pričam o cb, esl,i slično) a ovo sa majmunima rofl čim ga vidim skidam bas me briga jel slon il čovjek :DDDDD
|
ovo za war stoji, jbga jedan glup potez developera :(
a moras priznat da liče na majmune :D |
Meni je bolja 2-ca jer mi je jedinica nekako "čudna", npr thompson ima više metaka i definitivno mi se čini kao najjače oružje (pogotovo u čučnju ili prone-u).
U 2-ci mi malo smeta što su bar i bren stvarno u banani. |
makar trenutno igram samo dvojku mislim da je jedinica ipak dosta bolja. imala je vise detalja tipa setchel charge, one cinove iznad glave, air strike, brzo trcanje, puske su puno vise trzale ali su bile, koliko se sjecam preciznije na daljinu kad bi se pucao metak po metak. mogao se vozit tenk, jeep i sl. sve u svemu bila je ispunjenija igra.
kako se zvalo ono rafalno snajp oruzje? |
yep, jedinica je imala mnoge prednosti, a i još uvijek ima nad dvojkom... ali i dvojka je zadovoljavajuća za napucavanje... :)
|
Citiraj:
|
Poznat kao DM igrač volim brze igre, COD2 sam počeo prije dosta vremena (tad nisam priznao nikakav SD samo DM :D); još kad je c2y server bio PCE server i prije nego su se počele stavljat custom mape.
COD1 nisam nikad igrao u MPu, jednostavno nisam imao prilike probat, a nije da me zanima previše, dvojka mi je zasad općenito jedina igra koju igram na kompu. Čak mogu reč da me više zanima nastavak nego jedinica. :) Neki objektivan sud nemogu dat ali mi je dvojka toliko dobra da me jedinica ne zanima. |
Citiraj:
Dvica. Koji je realniji ? Nijedan oboje su realni kao što je Amerika demokratska zemlja:lol2: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:35. |