![]() |
Kako otič offline...?
Dakle, mislil sam na faxu skidat filmiće i mp3, ali je kvaka da kad jednom skinem sa rapidsharea treba dugo čekat, ak se diskonektiram i opet spojim promjeni se IP i mogu odma skidat. Al je sad problem kaj se ja na faxu spajam kao gost i nemam opciju za odspojit se, pa neznam kak da to riješim. Kak da haknem na XP-u adminov account :D ?
|
Obriši cookie pa onda odi u Start > Run > cmd > OK i piši ovo:
ipconfig /flushdns (stisneš ENTER) ipconfig /release (stisneš ENTER) ipconfig /renew (stisneš ENTER) exit (stisneš ENTER) Nakon toga bi trebao dobit novi IP. |
Hvala care, nadam se da če radit ;)
|
vrlo vjerojatno neće. to sto ti zelis nije bas izvedivo. no mozes se spojati preko besplatnih proxya
|
Malo sam razmišljao , na faxu su svi mkompovi na istom ip-u jer je glavni komp koji je server za lan. e sad, ja bi zapravo na njemu morao promjenit ip,a kolko je to izvedivo : stoopid, dal se može probit na server računalo : hitthewa
|
Vjerojatno može, ali to ovdje nećeš saznat jer se na faksu slušaju predavanja i rade vježbe, a ne skida se s RapidSharea. ;)
|
gle nemoj ni probavat nista takvo jer se i to racunalo koje ti smatras "serverskim" vrlo vjerojatno spaja i na nekakav router koji je glavni za cijeli faks. neznam na kojem si faksu ali vrlo vjerojatno nemate adsl od par Mbita nego nesto zesce by carnet sto ce dovesti do zakljucka da imate i staticnu IP adresu koju nemres promjenit da si neznam sto. zato ti onaj tip od domya nece raditi
|
Yep, ono s cmd-om radi samo za mijenjanje IP-a na lokalnom kompu dok server i dalje tjera svoje...
|
Ma to di ja idem je podružnica od faxa iz Opatije (FTHM) tak da nije to pravi fax tu, nego sa mo profe dolaze na ispite, a imamo jedu prostoriju sa 10 računala i jednim glavnim na koje se nesmije ič. To kaj ja imam je izvanredan studij, pa samo dolazim na ispite ;)
I da brzina downloada je malo ispod 100 KB/s |
Citiraj:
, nes pise renewing network adress (ok to shvacam) to traje nekih 60ak sekundi i nis , u dosu mi pise da s enemoze to , da je timed out request. jedino kaj nisam napravio ej da nisam zbriso kukije , jer se to bas mora? brijem si da cu izgubit sav history a to nebih htio. @poggai mislim da bi tebi bilo najedostavnije nac neki HIDE IP program , ja sam imo jedan do nedavno , dakle prek nekakvog proxya te bubne skroz na drugi kraj svijeta lol .... tak sam ja imo IP iz Saudijske Arabije recimo. kad ti treba novi IP , samo kliknes na change cini mi se .. http://www.soft32.com/Download/free-...4-80942-1.html trial je naravno .. |
Evo ja sad probao i šljaka, ali sam na kablovskoj pa mi IP ostane isti...
|
Malo proguglaj i nađi neku stranicu koja ti daje mogućnost skrivanja iza Proxya.
|
Imao sam ja Hide IP al mi nije pomagao, pa sam obrisao .
|
Ovo sa sakrivanjem iza druge IP radi (provjereno na poslu;) ), ali "jedini" problem je da je tesko naci IP koji je ispravan i (dovoljno brzo) radi.
Nadi jos nekoga sa istim problemom, podjelite troskove i pretplatite se na rapidshare |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:23. |