![]() |
Intel GMA 950
Puno sam se naslušao o integriranim karticama i uglavnom sam stekao dojam da su kod jeftinijih modela integrirane kartice za ništa.Sad nalazim recenziju u Bugu od MSI-M667-B čija je cijena 6.100 kn i koji se služiu sa Intel GMA 950
do 224 dijeljeno,(koja je također integrirana i u jeftinije modele) i u recenziji je navedeno da je ta grafička sposobna pokrenuti većinu novijih naslova u nativnoj rezoluciji.Jel ta integrirana pojačana za ovaj model il šta ? |
pa možda i je sposobna pokrenuti, ali sa kojih 2 fps-a... : lol2 :
ma to kaj znaju izvaliti u našim informatičkim časopisima je ponekad tako smiješno... :D |
Intel GMA je definitivno najgora grafa koju danas možeš dobiti u laptopu. Žalosno je da Intel još ništa nije poduzeo po tom planu, za razliku od ATI-ja i njegovog 11x0 chipseta čija je grafa u razini stolne X300. Nije ni ona super, ali ipak se s njom može zaigrati nešto jače od Solitairea.
|
Ahm sad sam opet pogledao recenziju i izgleda da sam sve pomiješao
u recenziji je ispravno napisano da je grafa smeće. Pardon Ali kad smo već na temi jel postoji neka kartica u tako nekom cjenovnom rangu koja bi mogla pokrenut nešt novije? |
kako je i coconut rekao, u tom cjenovnom rangu imaš radeon x1xxx seriju chipseta sa integriranim grafičkim mogučnostima... večinom su u rangu x300 grafičkih kartica... i mislim da ti je to jednina alternativa u tom rangu...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:36. |