![]() |
Homemade kućište
Ovo je moj prvi post. Ak nekaj fulam, prosim za oprost.
Godina imam dosta, ali mi je comp i sve vezano uz njega strast. Nisam na vrijeme stigel poslati rad za natječaj modanja, ali nema veze. I tako nisam ništ modal, već sam si dal puno truda i slobodnog vremena i napravil kućište kak mislim da bi trebalo izgledati. Opis i slike su na ovoj stranici: www.inet.hr/~lumen Pozdrav |
sviđa mi se :beer:
|
Bravo, bravo:beer:
|
opako. šteta što nije bilo na natječaju.
|
veri nice..pogotovo sto je potpuno samostalno izgradjeno
btw. kako si napravio nosac za maticnu? skinuo sa postojeceg kucista ili na aluminij? |
strava! :clap:
|
to psycho
nosač za matičnu je iz starog kućišta,ali sam napravil i novi od aluploče,za rezervu(ako postojeći ne paše)
|
Odlicno je! :clap:
|
Kad bi rekao da je lose lago bi! Pa stoga Mraq!
|
Vidim nadimak Lugi i stranicu pod Lumen.
Pogledam Info i vidim '54 godište. Znam ja jednom Lugomera/Lumena, ali on je '83. Jel to sin? |
to Elven
lumen je sinek i pita koji si ti?
|
to Elven
Lumen je sin i pita koji si ti?
|
Re: to Elven
Citiraj:
Ako da, javi se na PM, Kizo je. Nismo se vidli, valjda od Vodica prije 2 (ili je to bilo 3?) godine. |
hehe
kizo prodonjo stari sta ima
lumen je...lugi,tj hamfa mi je stari(on je veci frik za computerima od mene).. kaj ima?da brijem da su vodice bile prije 3 godine..uuuuu.. a bilo je lepe! jav mi se na ivan_lugomer@type4.com.hr pozdrav:beer: |
super,vidi se da si dao si truda:beer: steta sto nisi sudjelaovao u natječaju
|
Re: hehe
Citiraj:
Ne stignem ti se sad javit, za 2 minute počinje Road Show na kojem izlažem Movie Maker 2 (i ovo poskrivečki radim :D ) |
Kućište je do jaja i pola metra poviše jaja.
Nego, koliko buke stvaraju ovi pusti ventilatori? Po slobodnoj procjeni, čini mi se da Torcida i BBB zajedno teško mogu parirat tome. |
to RIVI
jedino kaj fakat zuji je Intel-stock cooler i 2 šljuka venta na bočnoj-plexi strani(sa blue-led diodama.To moram zmenjati.Enermaxovi ventovi(4x)su spojeni na 4x fan kontroler i stvarno se daju poriktati.Skupljam lovu za vodeno jer je kutija i
onako delana za to. |
Do jaja. Svaka ti dala! (vode iz bokala :) )
|
nije lose
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:43. |