![]() |
najedanput jako tihi zvukovi u windowsima
Na lapu ASUS A3000 sa Windows XP home najedanput mi se jako stišao zvuk na cijelom kompu.
Nije stvar u "volume" postavkama niti na zvučnoj niti u windowsima;). Jednostavno zvuk mi je za cca 50% tiši na ama baš svemu (windoze, winamp, PowerDVD) kao da je netko stišao, anije. Ništa nisam instaliravao, nikakv virus ili šta drugo, jednostavno kada sam uključio lap najedanput sve tiho, ali svi zvukovi uredno rade. Testirao sam i oba zvučnika i oba dva uredno rade, samo sve je tiho. Zvučna je Realtek AC97. EDIT: Nije ni ona fora sa HKEY_LOCAL_MACHINE>SOFTWARE>Microsoft>Windows NT>CurrentVersion//Drivers32 Ima li tko kakvu ideju u čemu bi mogla biti stvar? Thx! Btw, jednom davno imao sam problem sa potpunim nestajanjem određenih zvučnih signala (npr. priključivanje uređaja na USB port itd.) u windowsima, ali sam to riješio sa brisanjem neke pizdarije iz HKEY CURRENT USER da bi se automatski vratilo na (default) REG_SZ (value not set). Pretpostavljam da mi je neki virus bio to sprčkao, tako da sam na ovaj način to uspješno riješio, no sada nije problem u ovome. |
Zapitaj se za zvučnu... Jel ti sad normalno sve radi ili je još uvijek zvuk takav??
|
Citiraj:
Ovo što sam napisao da je bilo jednom davno - to sam riješio, samo sam napisao kao napomenu za one koji znaju za tu caku da nije problem u tome jer sam i to već provjerio. |
Ne kontam kak ti se odjednom utišao zvuk?? Jesi možda dirao drivere od matične?? Pitam zato što ne kontam kak odjednom...
|
Ne kontam ni ja. Ništa, ama baš ništa nisam dirao ni drivere, ni OS ni druge softvere. Sve radilo ok glasno, zagasio lap, upalio lap sutradan i sve 50% tiše nego dan prije. Nemam pojma u čemu je kvaka. Sve radi samo pretiho.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:37. |