![]() |
Preporuka igara za gamepad
E ovako, tražim preporuku dobrih igara za gamepad, znači ono lagano zaleć u stolac, gamepad u ruke i ožeži. Znači neka akcija, avantura, dobra vožnja, arkada, bilo šta.
Nemojte mi odmah pucat komentare tipa, šta si nisi kupio plejku njubino pa si doma onda igraj na đojstik :) |
need for speed za pocetak :)
|
Na sam spomen gamepada u kombinaciji sa PC-om, uvijek se rado sjetim jedne igre (koja, zachudo, nije nikakva simulacija vozhnje, rally-ja itd..itd), a to je: LOTR: return of the king (ako se dobro sjecham imena).
U glavnom...igra je non-stop akcija (fight sa raznoraznim combo udarcima), a sve u svrhu...klanja oraka, goblina i ostalih chudovishta. Pa eto...uzmi i ovaj prijedlog u obzir. |
Bio je jedan Jedi Knight za PC, quake 3 engine igra, dinamicna, mislim da bi bila super za gamepad sa malo vise tipki. neznam, ne sjecam se tocno.
Ali igra, kao stvorena za ubijanje. Mortal Kombat - Trilogy. Likovi iz jedinice dvice i trice, svi skupa pa deri. Da ti vidis deathmatcha :P |
Citiraj:
e da i sportske igre recimo "nogac" je skroz dobar... |
Ovaj LOTR mi se sviđa, pročitao sam review, sviđa mi se igra. A za Mortal Combat nisam ni znao da su ga radili za komp. Morat ću se opskrbit sad malo s tim igrama. NFS sam najčešće igrao ali mi je sad dosadio. Najjača igra koju sam igrao na padu a da je neka akcije Prince of Persia, prvi i drugi dio. Je igrao tko treći, valja li šta?
|
pa dobar je i treci dio princa ako si odigrao ova 2 i ak su ti bila ok i treci ce ti se svidjeti,skaces,veres se,boris se,milijon pokreta svakakvih,ono ima svega ko u svakom nastavku princa,meni je bio dosta solidan treci dio,ali nisam s gamepadom igrao kolko se sjecam nego ovak normala :)
|
PES6, NFS: Porsche Unleashed (najbolji NFS)
|
Da na ove prethodne nadodam solidni Gladiator: Sword of vengance pa onda Onimusha 3 (emulirana verzija za PC), a ako imaš bolji gamepad možeš probati i Morrowind + 2 expanzije ako već nisi.
|
Forgotten Realms Demon Stone
Legacy of Kain Defiance |
Je li Jade Empire bolji s gamepadom ili u kombinaciji miš + tipkovnica?
|
Kasnim 5 dana, ali nabavi si Tony Hawk's Pro Skater 3, ja sam dane provodio igrajuci to dok nisam slomio gamepad ;)
|
Citiraj:
|
Probaj obavezno PES 07, Top Spin 2, NFS i Richard Burns Rally
|
:lol2: PES 07?
sam malo ima jedna igta koja je super za gamepad...sad joj da me ubiš neznam kak se zove..hmmm..aj editam kad se sjetim imena hehe Eco ga: Chaos Legion |
PES 07 = Winning Eleven Pro Evolution Soccer 2007
|
Uzeo novi gamepad pa da ga isprobam.
Od (pra)starih sjetih se Captain Claw i Jazz Jackrabbit 2 Jel moze ko preoprucit koju dobru avanturu , vožnju , arkadu :goood: |
Lego serijal (indiana jones, star wars, batman) i mini ninjas
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
šta si nisi kupio plejku njubino pa si doma onda igraj na đojstik... :D
PES 100% :) nabaviš pes 2009 + neki patch za lincence i dereš :) |
Igrati Indy/Betmen na plejki2 i kompu je razlika ogromna. Igre su identicne, ali graficki izgled se ne moze uporedjivati + sto te Lego igrice rade i na karticama tipa 7600GT kao lude sa svime popaljenim ;)
|
Dek nek mi netko kaze jel mu radi Mini Ninjas na Logi RumblepaduII? Meni ga uopce ne prepoznaje kao kontroler.
|
Ni meni ga nije skužilo kao kontroler, ali sam bindao tipke kao tipke tipkovnice preko logitech profilera, skini si ga s logijeve stranice (link).
|
NBA 2k10 :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:49. |