![]() |
HDD 160GB IDE (ATA) Seagate ili Hitachi? - koji uzeti?
Dvoumim se između dva HDD-a 160GB IDE u linksu:
SEAGATE, 8MB cache, 7200 rpm 467kn ili HITACHI Deskstar, 8MB cache, 7200 rpm 438kn Ima li možda koja preporuka koji od ova dva uzeti, onako iz iskustva? Tnx in advance!;) |
Uf kakva brzina odgovora!
Tnx Sky! Očito imaš dobar nos za ove HDD-ove - namirisao si ovaj moj thread u roku odmah:D. |
Ako želis sebi dobro nemoj niti pomisljati na Seagate...u dvije godine dva komada... mislim da ti to dovoljno govori...
Po mojoj procjeni Hitachi... sa vise casha...:gringo: |
Imam tog Hitachija i hardu nemrem niš prigovorit osim da malo vibrira. Inače, bez venta radi na 34-35°C, brz, tih i nikada problema sa njime
|
Da se pridruzim ekipi pogledaj sta je kod mene u masini, a i u zeninom su moja starija dva komada.
|
ja bi isao na wd ili samsunga ali kada bi birao od ova dva uzeo bi hitacija cisto iz razloga jer je par memebera imalo gadnih problema sa 160gb modelima.
i da hitachi dosta vibrira tak da se neiznenadis :D |
Hvala najljepša na ovako puno odgovora i sugestija.
Onda definitivno seagate otpada. @Codiac- Zar misliš da je ovaj WD bolji izbor od hitachija? HDD je za curu tako da je osnovni zahtjev pouzdanost i dugotrajnost, a sve ostalo nakon toga. Čuo sam prije dosta loših dojmova o WD i njegovom kavijaru pa ga nisam uzeo u obzira, ali možda griješim? |
Ja imam WDC 80Gb ATA i prije ovog sam imo isto WDC 60Gb i prodo frendu i dan danas mu radi!
Nemam nikakvih problema sa WDC i zato ih preporucujem svima!!: goood : |
Hitachi, preporuka.
|
imam wda i jako sam zadovoljan dapace prezadovoljan osim sranja sa senzorom nikakvih zamjerki
|
Final Report:
Hitachi uzet, sutra upogonjen!;) Hvala na sugestijama:beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:55. |