![]() |
Miš GENIUS Ergo 525 Laser Gaming, USB + PS/2
Miš GENIUS Ergo 525 Laser Gaming, USB + PS/2
jel tko imao priliku isprobat ga? Jel vrijedi 180kn? jel ima ista bolje za te pare, pretezito bi mi sluzio za igranje... |
Ja ga imam,super mi lezi u ruci ima dosta tipki(lijepo za precace).Samo moze i meni neko odg kako da mi brze lista stranice sa kotacicem??
|
s obzirom da se kvare, ja to nebi uzo. Sad ovisi na kakvog ces ti naletit... rađe za te pare g1. ili polovni mx510/518
|
a za 160kn je dobar izbor , meni je u ruci bolji od mx518 ali imam sve prste i saku izdeformiranu pa nisam bas referntan . ma nek izdrzi godinu dana koliko mu je garancija i ja zadovoljan .
|
Citiraj:
|
imam Trust HS-4200, ali windowsi stalno javljaju onaj zvuk ko da se ukljucuje i iskljucuje iz USB-a (a cijelo vrieme je tamo ukljucen) , tak da se snjim nemre normalno radit, al zanimljivo je da je to samo na mojem komp. na svim dosada koje sam probao je radio perfektno.
Sad imam neku jeftinjaru od smartboxa a ako ovo izdrzi 1 godinu, super :) |
E hvala undo :D
|
Citiraj:
|
Genius je odličan miš.
ja ga imao. i krepao. i zamijenio/doplatio jer ih više nije bilo za Logitecha MX400, iako bih bio rado uzeo opet njega. odlično leži u ruci, odličan laser, plastika je onako li-la, ali koga briga kakva je plastika ako miš radi kako spada.. :) |
dost frendova je "imalo" taj mish, dost se kvare....i znaju ponekad zezat u igrama...bolje uzmi mx400 ili prichekaj koji mjesec pa pikni neshto bolje.. :)
|
Evo ljudi ovako
uspio sam izgurat jos 100kn, pa sada pitanje: RAZER Diamondback - 300kn ili Logitech MX 518 - 350kn ili nesto bolje za te pare ono sto meni treba je mis za igranje FPS-ova Nisu mi vazni ''gumbici'' sastrane i neke perverzije Najvaznija mi je kvaliteta, a posto su oba kvalitetna, recite mi koji je kvalitetniji :D i da, simpatiziram razera |
|
mx 518 definitivno od ta tri
|
ma gle da se razumijemo oba misa su kvalitetna,razer je odlican mis i precizan i sve,ali eto ja bi isto mozda ciljao na mx518 posto je taj mis odlicno napravljen i recimo da sam navikao na logija pa glas dajem njemu,znaci evo ako bas biras onda mx518 - to je fakat predobar mis :)
|
nisam vas slusao :( i kupio razera :) i zasad sam zadovoljan, iako su one tipke sastrane malo retardirano napravili
|
ja imam Ergača i uredno radi već 2 mjeseca
miš je prvaliga i mislim da se za te pare ne može naći bolji:beer: |
ergo 525
Citiraj:
Za tu cijenu nećeš ništ bolje nać, a ak imaš para kupi mx-518, kažu da duže traje, al meni ne leži u ruci, a i ruka se znoji. Prreporučam da kupiš, a za 40 kn više dobiješ i odličnu podlogu (QcK Steel) |
Citiraj:
Naci ce a4tech za 140kn. MX serija odlicna, ali ni meni ne leze u ruci. |
ljudi moji mis je zadnje smece,,,kolko para tolko muzike, kao lotto ako pogodis dobit ces super misa,,a kolko vidim malo njih je pogodilo
ja sam ga kupio prije 6-7 dana i evo vec za***ava kliknem tipku pored scrola i aj bok komp se zablokira u igricama ako drzis recimo tipku W i sa misem ljevo desno sve je slowmotion, software koji ide uz njega je isto tako smece na netu scrolas pola sata da bi dosao na dno stranice dok u programu (primjer: cinema 4D) samo ga taknes zumira do kraja.......... ma uglavnom nemojte kupovat tog misa imate u vemilu microsoft laser wireless 6000 za 300 tinjak kuna misa koristim skoro pa godinu dana i savrseno radi eto tolko o tome misu jako sam se razocaro u genius :) |
Moj još radi..eto,hebi ga..kako kome..već 3mj ko beba..precizan je u 3pm..stvarno za 160kn..:respekt: :fiju: ...ja ću ga uzet opet ako grune...:D
|
ja sam svog prodao uz konfu , prvo mi je bilo zao , sad vise nije jer koristim neki za 25kn opticki dok ne nadjem nesto novo za gust .
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:30. |