![]() |
Kanta snova!!!
Bok!
Ovom porukom bi htio dobiti vas prijedlog koje konfiguracije (tj.komponenata) bi po vama bio NAJ kanta! Dakle nije bitan novac nego moc kante! (naravno necemo pretjerivati;dakle mora bij jeftinija od novog auta!) Treba mi opis svega od procesora...do hladjenja! Unaprijed zahvaljujem na ljubaznim odgovorima! |
Trebao si pitati to pod OSTALO.
Bilo je takvih pitanja već ovdje pa je zaključak bio glup. Nije to ništa normalno bilo. Neki ne bi mogli niti raditi. Ja bi više solidnih kompova nego jedan koji je čudo. P.S. Kog vraga stalno sisčeš taj poll? Pa barem postavi neku anketu. |
pa ja mislim kupit nesto pa pokusavam slozit nesto ali imam probleme! kao prvo ja sam amater a drugo ja bi neku postenu kantu! sori zbog poll-a niti neznam sta je to niti kako to NE stavljati! hvala na razumijevanju i oprosti!:D :D :D
|
Evo recimo...
Maticna: NF7-S rev2.0 CPU: Barton 2500+/Thoroughbred B 1700+ RAM: Samsung DDR 3200 2x256 Napajanje: Enermax/Antec 350W HD: Maxtor 80gb 7200rpm Cooler: Thermalright SLK900A + Thermaltake Smart Fan II Graficka: GeForce Ti-4200 128 DDR/Neka radeonka srednje klase Kuciste ne bi znao, uzmi nesto jeftino sa barem par mjesta za stavit ventilatore pa ga kasnije modaj :) |
hvala
primit cu tvoju ideju u razmatranje! :beer: :D :beer: |
Citiraj:
Dakle... Sistem zasnovan na athlonu 64 fx, hladjenju "zamrzivacem", par gb rama, radeon 9800tx, 2x250gb wd u raidu 0, sony dru-500, energmax, 20"-22" LCD, prava tipkovnica, mis... Tako nesto... |
Hm, onda si totalno krivo pitanje pitao.
Inače nemoj klikati na poll nego na novu temu i to je to... Pitanje ti je trebalo biti, želim složiti kofiguraciju za toliko i toliko para, šta je najbolje, šta preporučate i .. Amater si, šta će ti kompjuter?! Šta će ti pošteni, da se preseravaš ili radiš na njemu !? Ili čisto da ti ne zastari,... Jer puno je faktora, ako kupiš danas najbolje, sutra je to jeftinije. A ako kupiš ono od jučer, većinom to stigneš sutra prodati pa dodati pare i kupiti drugo i tako do kraja .. (kao ja).. A kanta snova, otprilike: Abit NF7-S, Barton 3200+ (može i 2500+), 1 GB RAM Corsair 433 (ili 500Mhz), ATI Radeon 9800 Pro, Chieftec Big Tower (crno), Dragon..., 200 GB Harda (bilo šta ili neki SCSI na 10 000 okr), Vodeno hlađenje, Enermax ili neko drugo kvalitetno napajanje (na forumu sve piše), Plextorovu pržu (jer me nije iznevjerila), DVD Liteon (bilo koj), ... Monitor Neki LCD za glupiranje, i neki 19" Flat za sve ostalo :) :D |
e i definitivno nemoj uzimat 3200+... 2500+ bartoni su best buy, i ako ti puhne podignes ga na 3200+ samo tako (upirem prstom u sebe) :)
|
http://www.go-l.com/desktops/machl38/features/index.htm
sa ovim monitorima http://www.go-l.com/monitors/grand_c...ures/index.htm a sta's...skroman sam... :D |
ljudi, sjetite se ovih postova...
i smijte se im kad za 1g cete svi imat ovakve "kante snova" :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:27. |