![]() |
Kupio sam nove zvučnike
Jutros sam kupio te famozne sony ss-mf450h zvučnike,koje na ovom forumu hvale i kad sam ih spojio na yamaha ax596.zvuk je bio nikakav,bass lupa u prazno,srednji povučeni,visoki su nešto bolji.
|
što si očekivao od Sony-a? ako možeš, vrati nazad u trgovinu gdje si uzeo i probaj zamijeniti za nešto, ili izvući lovu nazad
|
Tko te zvučnike hvali?! Za te novce manja kutija ili samostojeći polovan. Sony i zvučnici ne idu zajedno, naravno ovisi šta očekuješ.
|
a da ih pustiš malo da se usviraju? nekih mjesec dana..
|
ma technix ništa od toga..ako nije na prvi zvuk zadovoljan neka ih zamjeni dok može!
|
TE zvučnike sam uzeo misleci da su stvarno dobre kako je panzer pričao na forumu,ali zvuče nedefinirano,slabo i maloprije sam ih otvorio da vdim kakva je izrada korpa od basa plastična.jadna je li jamo s406 bolji od ovih kanta.
|
Pa to su 2 samostojeca drvena zvucnika za 999 kuna? Sta se moze ocekivati od njih? I jos SONY. A ma....
|
BASSFREEK, inače ne reagiram na ovakve postove ali ovo tvoje je pretjerivanje vrhunskih razmjera. Otvorio si ovakve i slične postove na desetke, mislim da već znam sve tvoje uređaje koje rade na struju. Ohladi čovječe...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:58. |