![]() |
Šminka laptopi
Ajte ljudi koji se malo bolje u to razumijete, recite par laptopa koji su ovako malo fancy ali da rade kako spada. Jedna prijateljica kupuje laptop unutar nekih 5000-6000 kn, pa me zanima što joj preporučit, bitno joj je da dobro izgleda, ali neka bar bude nešto. Također gdje se mogu naći na našem tržištu..
|
? Nitko ništa ne zna il..
|
Nisam baš neki stručnjak, ali sumnjam da se za 5-6 kila kuna da naći nešto fancy...bar ne novo. Za tu lovu budi sretan ako nađeš lap koji će dobro vrtiti XP :D
EDIT: Tu se može dobiti nešto u ovoj klasi: *Toshiba L30-101 Satellite, Celeron M410A, 15.4" WXGA, 512MB, 60GB, Vista Home basic Novo! 5.149,00 1 god. (Ve-Mulj) Kod ovoga mi se čini zgodno da dobiješ i Vistu...mada me živo zanima kako Vista radi na 512 MB... A valjda nekako radi kad ju dijele s njim :D Savjetujem rastezanje na: *HP nx6325 EY350EA Turion 64 X2 TL-52 1GB 100GB DVDRW 15'' BV WiFi BT 7in1 fingerprint WXPH 7.667,70 1 god. (isto Ve-Mulj) Kupio ga jedan frend...simpatičan strojček. A HP je uvijek fensi(čak i kada svojim softwareom špiunira vlastite korisnike) :D Eto, to ti je za prvu ruku. Sačekaj malo, možda naleti netko tko se bolje kuži u to. |
pa po čemu je HP fensi...
gadnijih laptopa nisam vidio... |
Sony ili Apple, ali za oboje ćeš morati malo povećati buđet.
Inače HP500/510 su kvazi-fancy... složio sam par komada, a jedan svakodnevno abjuza sestricna koja zivi kod mene i za sad imam samo pohvale. Mozda neka toshiba, HP Nx/Nc i IBM/Lenovo su sve samo ne fancy :) |
Citiraj:
Znači ništa od HPa, ma i ona je nešto mrmljala protiv, iako su meni skroz ok, doduše jedino neki Lenovo nalikuju na nešto. U Infogame, renew projekt je prejeftin a još dobiješ 512 RAM-a. Ali ćorak.. Ako ko još koji dobar prijedlog, slušam tj. čitam..: evil : |
Ima nova serija 500 HP-a 14" WS, dosta su drugačiji od prijašnjih jeftini su.
Malo više fancy izgled. link |
Dobar, ali nema DVD pržilo nego samo +/-, JOOJ..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Ovaj je definitivno fansijer od onoga kojeg sam ja gledao :D |
hp je daleko od fensi više neki biznis look, po meni izgledom skladniji i od acera i siemensa, ali opet o ukusima se da raspravljati...
jedan bijeli macbook bi bil pravi pogodak, jedino kaj je preskup, ali mislim da vranoga ima za nekih 8500 macbook sa 1g garancije ak ti to nije prevelika cifra. |
...ako tražiš fensi lap onda je MacBook definitvno za tebe...:)
ja inače prodajem moj pa mi se možeš javiti na pm ako si zainteresiran, star je 5 mjeseci i cijena je jako povoljna...;) |
Osam ipo je ipak podosta..
|
Citiraj:
i ono najbitnije na njega ide i osx i windows. btw flare povoljno prodaje svoj, pošalji joj PM ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:08. |