![]() |
PHILIPS 200XW Wide
pozdrav,kupio sam ovaj lcd ekran i mogu reci da je mrak ekran..sad me zanima jedna stvar ekran je Pivot,i kad ga okrenem slika ostaje vodoravno nije okmita..dali postiji neki program za namjestanje toga,mozda driveri neki?.gore su original driveri,ali cisto sumljam da je do drivera,jer kad sam ga kupio radio je ,namjesto sam sliku na samom LCD-u i pristinsuo tipku reset i vise neradi u pivot modu..svi komentari su dobro dosli.thx unaprijed:)
evo i linka za ekran http://www.heise.de/preisvergleich/a217293.html |
ATT (ati tray tools).
|
pozdrav mare..eo me na icq pa mi samo objasni plz;)..malo sam newbie:D,BTW nikad nisam koristio taj ati try tool..dali moze par SS..ako nije neki bed
EDIT: neki error mi iskace nemrem ga instalirati? http://img490.imageshack.us/img490/9063/errorwf3.jpg |
A da, imas nvidiju. Probaj sa riva tunerom. (samo nađeš rotation opciju i podesiš hotkeyeve).
|
nope fakat nekuzim..nema nikaj sa rotation,dali mozes poslati neki SS..aj plz bicu ti zahvalan:))
|
Nemam nvidiju tako da nista od riva tunera.
Možda netko drugi ko ima nvidiju da ti posalje SS di se to nalazi u opcijama. Ako nista drugo uvik imas u nvidia driverima rotaciju (valjda?). |
imam rotaciju ali neda mi se uvjek chengati u driverima..zar nije bolje automaski?
|
Automatski bi jedino moglo kad bi monitor ima neki senzor koji otkriva pivotiranje, ali koliko mi je poznato to nema, tako da ces svaki put kad pivotiras trebati rucno nastelati rotaciju (stoga je najjednostavnije namjestiti neki hotkey).
|
pa monitor ga ima,jer je radio pivot automatski..neki resert sam stisnuo na ekranu zeznuo sve,ali nije bed moze se i ovako preko drivera;)..thx mare josh jednom..
|
gdje si kupio monitor i koliko si ga platio?
|
Probaj instalirati Philips Smart Manage i drivere sa www.philips.com
|
pa uzmi upute od monitora u ruke, pa potraži gdje tis e ta opcija pali ;9
nemoj biti lijen :D |
Citiraj:
@Core kupio sam ga u feniksu platio sam ga 3.000kn..ekran je predobar.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:32. |