![]() |
Prijedlog : Main Topic - Memorije
Dakle otovoriti Main Topic pod imenom Memorije aka RAM;eto ajmo reć slično kao na Linksu...
Imamo main topice za procesore,i to 2 komada,i Intel i AMD,dok recimo bilo bi dosta i Procesori,pa onda unutra 2 podtopica,kao na Tržici recimo Kupnja/Prodaja staviti AMD i Intel. Također imamo isto tako i za Grafe,ima topic NVidia a ima i ATI - čisto primjera radi kao na linksovom forumu može pod recimo grafičke. No dobro,neka to ostane kako je,samo još da se nadoda. Nama su matične i ram i sve pod Overclocking,malo blesavo...pa molim admine ako imaju volje i želje malo da se potrude i dodatno to organiziraju. Dakle RAM main topic svakako,unutra recimo DDR i DDR2 podteme,te možda ubaciti i topic matične...? Svakako bi nam to dobrodošlo. :) Evo konkretno tražim na Tražilici od forumu rezultate za OC i komentare za Kingmax 667 1Gb...rezultati pretrage- katastrofa i skoro ništa,a tražilica radi dobro. Doduše tražio sam samo naslove tema,a ne i postove,ali opet nije to to kad je sve svuda a pomalo razbacano...nego eto da u DDR2 podtopicu recimo ima Kingmax 667 - rezultati,dojmovi,pa tako za Ballistix,pa za Crucial threadovi,sve fino na jednom mjestu i maximalno pregledno. ;) :) Možda nema dosta admina ni ovako;ja se kao (ne)kompetentan sigurno ne nudim da administriram to,općenito a i iz više razloga...ali da bi to trebalo i da bi dobro došlo...a nemaaaa : stoopid : bonker : Molim sve koji me podržavaju da napišu ovdje kakav post,makar samo "slažem se..."...ccc...hvala. :beer: EDIT : Poboljšajmo naš forum zajedničkim snagama! :) |
ovo bi jako dobro bilo, a ne neki stavljaju memoriju pod overclock, neki pod procesore
Slazem se |
Odlican prijedlog:D
|
I agree
|
Ajd, sam za...
|
Potpisujem : goood ::smoke:
|
Ja isto mislim da bi bilo dobro otvoriti novi "main topic" za memorije, ali sto se tice maticnih mislim da se netreba otvarat novi jer amd maticne idu pod amd skup s procesorima a intelove pod intel...
|
Slažem se, trebalo bi to funkcionirat dobro...
|
nek ti bude ;)
|
Ok ideja!
|
word
|
i ja se slazem
i trebali bi napravit clocking listu memorija po uzoru na druge forume znaci stavit oznake sa rama i navest max clock |
dobra ideja......malo je nespretno ovak....
potpisujem |
slazem se i da je pod temu DDR stavi stiki DDR Ram lista i naravno ddr2 stavi ddr2 ram lista :)
|
Ke nema više zainteresiranih da dobijemo novi "main" topic zvan RAM ili...da ne padne tema u zaborav... :)
Ajmo ljudi,da admini vide da nas ima i da oćemo' taj novi topic! :) |
Citiraj:
|
Možeeeeeeee........: goood :
|
bilo bi dobro da se ram spuca ili posebno ili da se pod hardove stave sve vrste memorije :D
|
RAM spucati posebno,upravo to ja govorim...i da koljega Vuco - mi hoćemo novi podforum RAM,aka Main Forum po imenu RAM,a unutra još podforume DDR i DDR2... :) :smoke:
A nevjerujem ni da je to tako teško napraviti... :) @Codiac - ako ode sad RAM skupa sa HDD-ovima u podforum..hebaćute... : goood : Đost lafing naravno,ali nemoj ni spominjat,da ovi to i ne naprave... ;) : roller : |
Ja se slažem da bi logično bilo imati memorije podforum...
Za matične nema smisla jer mi imamo ovdje nvidia/ati i via podforume na kojima jasno piše na prvoj strani da se odnose na grafičke i čipsete, prema tome i na matične, e sad to što svi zapravo OTaju po Overklokingu i procesor rubrikama je već druga priča... |
Ich auch se slazem!
|
I ja sam za jer ovo postaje prekrčeno...
Taj prijedlog bi trebalo uputiti Horzi ili Toru, jer smo mi obični moderatori... |
Ajmo RAM - dosta mi je DDR-a i Rambusa prošlo kroz ruke mogu dat svoj prilog.
|
ja sam vec jednom bio rekao da bi trebalo staviti novi podforum MEMORIJE...dakle, ja sam definitivno za...: goood :
malo OT - bilo bi dobro možda i jedan podforum za hlađenje...?? |
Šta nije to pod case modding
|
A ni vrit nit mimo. Hlađenje CPU-a ili GPU-a teško da tamo može ići, iako, nema problema ako se i tamo postavi.
Što se mene tiče neka se otvori novi podforum RAM-i, hlađenje za CPU neka ide pod oveclocking il pod AMD/Intel, GPU pod ATI/Nvidia, a za kučišta pod kučišta :D |
Još jedan glas za
|
Pa gdje je više??
Evo biti ću ja moderator:D Za 25eura po satu:p |
samo otvorite, ja sam za. fali podforum za memorije.
|
BUMP... :frend:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:04. |