![]() |
Mijenjanje titla u DVD-u
imam jedan problem, imam jedan DVD na kojem su meniji i u jednom od menija se može izabrat titl (Engleski) i sad kako da ja taj titl promijenim u Hrvatski i sam taj naziv u meniju u Hrvatski? puno hvala :beer: opis može i na PM :gringo:
p.s. nadam se da je ovo dopušteno pitanje jer se radi o legalnom (vlastitom) dvdu ;) |
Ako nema HR titla, ne možeš ništa napraviti. Ako nabaviš HR titl, povelika je za***ancija ubacit ga prvenstveno zbog gubitka vremena za taj posao, a ne samog ubacivanja.
|
imam HR titl, a i imam vremena :) negdje sam našao neki postupak al mi pol tog nije radilo kak spada :( pa sam mislio ako ovdje netko zna...
|
Uh imao sam ja negdje upute kako ubaciti titl u film,morao bih ga pronaci kod kuce
|
pripazi da se radi o Full DVD-u, a ne o DivX-u (.avi) ;)
pa ak ko može ikako pomoći bio bih itekako zahvalan :) |
ifo edit
|
Subtitle Creator
|
Citiraj:
|
|
evo ja sam pronašao nešto pa ako će mi radit postam tu na HR :) ako se naravno - smije :)
|
probao više načina ali za mene niti jedan ne radi :( pa bih molio ako tko ima provjereni (da je i sam prošao) način kako ubaciti titl...puno hvala :beer:
|
Evo tutorijala preko kojeg sam ja radio i uspjelo mi je :)
http://rapidshare.com/files/16872082...a_dvd.zip.html |
|
@atjeroid
sad sam i ja prije par min. to vidio :) pa ću to probat @acer tvoje skinem i također probam pa vidim koje mi je bolje - ak će mi naravno radit :D imate :beer: |
@acer
opet ništa :( cijelo popodne se zafrkavam s tim i opet ništa :( užas... probal bum drugi DVD pa vidim...ak neće ni onda - onda odustajem nažalost :( sve mi ide kak spada - nikakvi errori ili warning - sve kak piše i sve je složeno kak piše - ali neće...sve se s**** |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:56. |