![]() |
laptop cooler
jeli netko koristio laptop cooler kao onaj iz novosti Titan G4T Magic Pad ili neki slični? kakva su iskustva i isplati li se to kupiti?
|
Svaki laptop koji drzi do sebe bi trebao imat rashladni sustav prilagođen dispaciji topline i shodno tome, biti sposoban kroz duzi period raditi pod punim opterecenjem bez nestabilnosti i rusenja sustava. Ukoliko to nije moguce, dva su moguca razloga: ili je sustav u kvaru (ne radi ventilator, previse paste, prasina) ili je sustav sam po sebi nedorasao zadatku.
Ukoliko je posrijedi prvi razlog, servisom se to lako rijesi, a ako je u pitanju drugi razlog, to se rijesava kupnjom novog stroja (nazalost:( ). Sreca u nesreci je da svaki brand name laptop ima adekvatno hladjenje te se potonji problem javlja samo u ultrajeftinim laptopima kod kojih se stedjelo na svemu a time i hladjenju. |
Ja koristim laptop kao Tv, znači upaljen je skoro cijeli dan. Ne radi pod ful opterećenjem, ali ipak koliko god ta hlađenje bila primitivna i puhala u plastiku, smatram da mi je potrebno. Za sad samo imam naddignut zadnji kraj radi protoka zraka.
Ako ti je laptop fiksan dakle ne služi ti kao "prijenosnik" mislim da nije zgorega to stavit. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:07. |