![]() |
Klok-Klok AMD 3000+
konfa u sigu... za sad mi radi dotični proc na 1800mhz, aj me savjetujte jel bi se isplatilo klokat malo... da dobijem na preformansama malo?
znači, na koliko klokat? i hoće li se osjetiti razlika? jel uopće treba klokat? hvala: goood : i da, kako i skojim programom je najbolje klokat! :beer: |
|
a isuse boze, u zadnjih par dana ima preko 15 istih tema, dajte koristite gore gumb TRAZI ili posjetite link:
www.google.com to tako tesko? : bonker2 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Gledam ti u sig, matična ECS. Prvo ti odi u BIOS pogledat dal imaš opcije za OC. |
kak nebi imao?
de mi recite kako i skojim programom ocat, vidim da mogu u biosu! jel postoji neki windows program, gledao sam na amd webu, ima neš al se neslaže sa mojim windowsima |
Sys tool, Clockgen ;)
|
Citiraj:
uf, nikako iz windoza...ja sam imao gigabyte ploču koja nija mogla više od 90 mhz, pa sam to radio iz windoza i požalio, komp mi se smrzavao svakih sat vremena, neznam možda zbog ploče...al daj rađe iz biosa ocaj u svakom slučaju |
Ako ti ne pase ni onaj link o sct. 939 ni www.google.com probaj nac nes na forumu tipa:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=6829 Prouci malo detaljnije pa se javi s nejsanocama;) Pomoci cu ti koliko cu znati a ne da postavljas sad bzvz pitanja tipa jel mi kaj znaci oc.... Javi kad zapnes:beer: |
klokao sam ga na 2Ghz , radio je na 1.7Ghz
jel uredu ili mogu još? |
Za tih 2Ghz nisi trebao nikakav napon dirat. Diži ga dokle ide na defoltu, pazi na HT i na memoriju (da rade na vrijednostima na kojima si siguran da će raditi).
|
ja sam samo podigao u biosu Mhz, dok za napon, di to moram .. jel isto tamo?
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:34. |