![]() |
Fico - Milicija Edition :D
Tak ja se vozim sa starim, kad ono prije Nasica na auto otpadu naletimo na ovo, moro sam uslikat :)
.. KLIK .. |
Sto nisi kupio... :D
|
Hehe, pa da se mal provozam, onako s laktom kroz prozor, bas ko pravi gangsta :D
|
Isuse šta ljudi sve puštaju na ulici:p .
|
Bio je taj na eksplozivu. :)
|
Citiraj:
Viđao sam ja kako se neki likovi voze u njemu! ;) |
ccc taj cofi jos dere vidi ga :D nisam vidio ovako uscuvanog ficu ima sigurno 10 godina :)
|
Ma fijola je legendarno auto... Dan danas mi nije jasno kako su ljudi nekad "parili" u onako skučenom prostoru : hitthewa :D
|
Da, to je novi prototip presretaca, manje trosi, vise ekonimicniji, cak se misli izvoziti u njemacku i italiju :D
@SeaMan: nisu se parili :p |
Ma cofi je zakon, al ovo je fakat hebeno....pa nisam milicijskog fiću vidio.....jako dugo :)
|
taj fico je bio na trgu bana jelacica
legendaran je :D |
to se Atha preselil u Nasice??? to je njegov Figuar....il su mu ga fkrali::: : stoopid
|
LOL.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
to je sportski auto jer ima motor iza i pogon na zadje kotace.: stoopid
|
***eno izgleda...S tim bi išo na faks ili van.. :)
|
steta sto nema slike 4 donat-molestera u tom MILICIJSKOM FICI kako "jure" za nekim, potjera, strasna akcija :)
danas vec i kvartovski dileri voze sl55 amg |
Citiraj:
izvadi se zadnja klupa, suvozacevo sjedalo se povuce natrag i spusti se :cool: |
Citiraj:
|
hahha atha milicajac :D
|
LOL - mrak stvar :D
Moj kum je sa familijom ( on je bio dječarac u to vrijeme ) s Fićekom na moreno išao ... 2 odraslih naprijed, klinci odozada i prtljaga na sve slobodne utore. Zrak je dakakobio luksuz :D Kakva klima - diši na škrge :D Samo onda se putovalo pola dana iz gušta i polako. Ono - stane se u Rastokama pa gablec da nas izdrži do Plitvica gdje se mazne janjetina pa .... i tako do mora ;) |
Ćofi je legenda. Stara je otvarala svoj ključevima od garaže, ormarića u školi,... a svojim ključevima je otvarala i par drugih (susjedov, kolegice iz škole,...). Totalno ludilo. A njen prvi iz '65 je otišao u mirovinu negdje oko 2000.g.
Kad se samo sjetim da mu se grijanje palilo ručkicom koja je bila na podnožju zadnjeg sica... Najbolja fora mi se dogodila prije jedno 10 godina. Pala je neka gadna kišurina i naplavila sve ceste u okolici. Jedini auti koji su prošli su bili Opel Frontera i ..ćofi. Za ne vjerovat. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:45. |