![]() |
Problem vista
Ovako ja imam onaj stari adsl siemens a-100-I , na nekim foruminima sam procitao da ga je nemoguce instalirati na visti, e sad dali postoji kakva kvaka : evil :di bi ja to mogao podesiti ili kakav driver novi za njega jer ga ja nisam uspio pronaci hvala
|
nije modem j otvoj, ali ja imam KASDA router/modem, i za njega su ljudi govorili i navodili da ne radi pod Vistom preko USB-a, da nema drivera...
e vidiš, SUPROTNO, meni preko mrežne neće nikako da radi, dok preko USB-a se driveri sa njegovog CD-a instalirali, i radi sasvim normalno pod Vistom... ;) |
neznam kako ti kasda neradi pod mrezom, doduse moja je u route modu tako da je ono radilo sve ko beba.
|
ja danas pokušavao stavit ko router, ali nikako.
aj napiši upute na pM |
Mrežni modem nema što "ne raditi" pod bilo kojim OS-om, ako je ispravan naravno.
|
meni ne radi... :) nije htio ni pod XP-om...
|
dobro gabre :) ali meni moj neradi, frend mi ima taj isti kao i ti samo sto je njegov komp stariji od boga pa nece tako brzo zazivjeti vista na njegovom kompu ...... uglavnom da ne duljim moj ide preko usb ali kad idem instalirati drivere samo mi kaze racunalo ce se restartati za 9 sekundi isto kao i kad instaliras modem samo sto ne pokrece nazalost nista samo ga ugasi i sve ostaje kao i na pocetku znaci modem nije instaliran
dali neko ima nekakve upute ili prijedlog sto da ucinim jel lagano ludim :) |
Nemoš ništa... imam i ja taj modem te sam stvarno svašta pokušao, jednostavno Siemens A100 na vistu ne ide.
|
Citiraj:
|
Krivo misliš jer dali su ti modem koji podržava 98, XPSP1 i SP2 a to što je u međuvremenu izašla vista nije njihov problem.
Kad se taj modem uopće prestao davati ? Ima sigurno godinu dana a ovi sadašnji ipak uz više ili manje muke na vistu idu. EDIT: kod t-coma nemaš prava, samo obaveze.... |
Citiraj:
|
imaš dvije mogućnosti- ovisi koliko si sret. ruke
1. da li ti je istekao ugovor od god.dana - ako je još u gar. reklamiraj ga da ne radi/pržiiii ga - trebaju ti dat novi 2. ako ti je istekao ugovor onda je modem tvoj - prekini ugovornu obavezu i napravi novu (za 1kn ako još daju??) i oni ti daju novi modem a ti naglasi da ti je OS vista (najvjerovatnije ćeš dobit sa mrežom jer preko usb još nemaju rješene drivere (mislim na proizvođače modema, t-com se proglašava dilerom i diže ruke od toga - nažalost ne diže ruke od naše love ps. btw možeš i njihovu podršku nazvat - itako je "besplatna" |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:48. |