![]() |
PDF Arhiva časopisa VIDI - free
Arhiva časopisa VIDI
Arhiva časopisa VIDI dostupna je svim članovima akademske i obrazovne zajednice u Republici Hrvatskoj. Potrebno je ulogirati se svojim AAI elektroničkim identitetom. Arhiva časopisa dostupna vam je u PDF formatu, svaki članak pojedinačno, od broja 112 do prošlomjesečnog broja. https://vidi-arhiva.carnet.hr/ |
Pohvale vidiju : goood :
Sad nek to neko poskida pa stavi negdi da i ostali mogu doc do toga ;D |
Citiraj:
|
ADMINI!!!
Posto je ovo relativno free ima li tko protiv da ga uploadam i stavim link ovdje??? A vidiu uber pohvala za ovo. Da se mene pita prvi casopis koji napravi to da omoguci digitalno arhiviranje i da recimo to nudi na cd -u ili svome webu definitivno ce mu skociti popularnost. VIDI -u je ovo prvi korak. Kolko puta sam u nekom od casopisa nes procitao i ajde ti to kasnije nadji medju hrpom stvari koje citas... |
Citiraj:
|
Može, može.
|
Frend skinuo i nosi doma da posloži po mjesecima i brojevima stranica. Kada to napravi, bacim na RS.com, a link stavljam ovdje.
|
zeljno iscekujemo link :D
|
i ja iscekujem link :D
|
Potpisujem.: goood :
|
Citiraj:
I ja cekam taj link ;) |
Da su to sabrana djela Thea plemenitog Valicha još bi i razmislio o skidanju, ovak mi ne izgleda dovoljno zanimljivo:)
|
Citiraj:
A njegovu sliku držiš uokvirenu ko da je drug Tito. :D |
Citiraj:
Prejako. |
Mislio sam da je sve u jednom pdf-u a ne u toliko komada.
Uglavnom lijepo od onih koji su to omogućili. |
Jesam li ja nesto propustio ili jos nije nigdje dat link?
|
Jos se ceka link.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Linkovi još nisu jer frend i ja moramo sve složiti po brojevima stranica obzirom da je sada to malo razbacano tj. od x pdf-a napraviti jedan, a to baš ne ide brzo. Molio bih za malo strpljenja.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kad će link?
|
kad bude - bude, ja radije ne bi požurivao - par dana više-manje, ali kvaliteta bude sigurno bolja u ovih par dana :) dečki radite dobar posao :D
|
Ma ne požurujem, nego samo pitam, onako iz znatiželje....
|
Trenutno obrađeno: 7-12/05; 1-2, 5-8, 11-12/06 i 01/07. Popodne dižem na RS jer odavdje ne mogu. Drugi brojevi još nisu obrađeni. Kada budu, i njih stavljam gore. Pdf fileovi u prosjeku imaju 10Mb osim dvobroja koji su oko 20Mb.
|
Nisam baš siguran da vam je to legalno. To jest free za studente koji moraju imati lozinku od carneta koju ne mogu dobiti bez predočenja dokaza da su studenti. Da su htjeli da je free za sve ostale mislim da bi to objavili javno.
Samo da potaknem malo ove etičke moždane čelije u admina i moderatora koje se redovito uključe kad se piratizira strani software, da vidimo jel isto sa našim. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:08. |