PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Problem sa IE7 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=60463)

patakmeister 14.02.2007. 19:41

Problem sa IE7

Problem je slijedeći! Prilikom pokretanja IE7 onda mi se umjesto jednog prozora otvori njih više! I prilikom pisanja npr. forum.pcekspert.com u browser onda mi se otvori još 5 njih sa naprimjer www.amaena.com i www.virusdetektor.com! Od zaštite koristim Nod 32 upadeovan, spyboot search & destroj i ništa ne nađu u čemu je problem?? Ne prihvaćam kao odgovor tipa promjeni browser na Operu, Firefox, i slično tome!

morph 14.02.2007. 19:48

Firewall koristis? Hijackthis?
Ad-aware?

Sva sreca da ne postoji sticky ovdje na forumu na tu temu.

patakmeister 14.02.2007. 19:49

Naravno

Citiraj:

Autor morph (Post 645718)

Firewall je siemens se515 dsl! I Ad awere isto!

morph 14.02.2007. 19:56

Skini hijackthis, skeniraj i stavi log u ovaj topic i pricekaj da ti netko pomogne.

Radi redovito update spybota i adawarea (ako ne radis).

Razmisli o nekom softverskom firewallu. Inace ja sam par mjeseci surfao sa ff-om
bez ikakvog firewalla i nikakvih problema te vrste.

bad::cat 15.02.2007. 09:59

ozbiljno .... razmisli o tome da počneš koristiti firefox.

imala sam i ja problema sa IE i to velikih. dugo vremena sam odbijala savijete ljudi koji su mi govorili upravo ovo što ja sada tebi savjetujem. na kraju sam posustala i počela korisiti ff i od toga dana stvarno nemam nikakvih problema.

uz ff koristim samo AVG Anti spywere koji je free. bez firewalla.

zippo 15.02.2007. 11:12

Citiraj:

Autor bad::cat (Post 646177)

imala sam i ja problema sa IE i to velikih. dugo vremena sam odbijala savijete ljudi koji su mi govorili upravo ovo što ja sada tebi savjetujem. na kraju sam posustala i počela korisiti ff i od toga dana stvarno nemam nikakvih problema.

FF ili Opera, sve je bolje od IE
Citiraj:

Ukljuci si barem onaj rudimentarni XP-ov firewall, nije bas preporucljivo biti bez toga ;)

patakmeister 15.02.2007. 19:55

u redu

Citiraj:

Autor bad::cat (Post 646177)

Citiraj:

Autor zippo61 (Post 646243)
FF ili Opera, sve je bolje od IE

Ukljuci si barem onaj rudimentarni XP-ov firewall, nije bas preporucljivo biti bez toga ;)

Riskiram da popasem još koju kaznu ali nema veze! Pa ču onda reć ovako a da počnete mislit o tome da pređete recimo na linux kad va IE nevalja? Ja sam lijepo zamoli one koji znaju za svjet osim tog tipa pređi na drugi browser!

Mailman 15.02.2007. 20:06

Citiraj:

Autor patakmeister (Post 646832)
Pa ču onda reć ovako a da počnete mislit o tome da pređete recimo na linux kad va IE nevalja?

opensuse 10.2 nije loš...
Citiraj:

Ja sam lijepo zamoli one koji znaju za svjet osim tog tipa pređi na drugi browser!

i lijepo su ti ljudi savjetovali da postaš hijackthis log...

Joke 15.02.2007. 20:54

Jesi podesio NOD... ako ne evo ode imas za podesavanje http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=37509

patakmeister 15.02.2007. 20:59

Da si pogledao

Citiraj:

Autor Mailman (Post 646846)
opensuse 10.2 nije loš...

i lijepo su ti ljudi savjetovali da postaš hijackthis log...

Vidio bi da sam postao taj hijackthis loog.....

Vuco 15.02.2007. 21:16

Citiraj:

Riskiram da popasem još koju kaznu ali nema veze! Pa ču onda reć ovako a da počnete mislit o tome da pređete recimo na linux kad va IE nevalja? Ja sam lijepo zamoli one koji znaju za svjet osim tog tipa pređi na drugi browser!

Popušio si neki worm ili nešta takvoga surfajući sa tim IE-om. Za ovaj prvi link sam našao na google-u da su ljudi imali problema sa tim Pop-upovima.

Trebao bi eventualno probati sa drugim AV-om malo prošnjofat ili sa nekim drugim spyware removerom(osim adware-a / Spybot-a) probati (Jel se neki zvao Eladio ? ).

I naravno, ono što ne želiš ćuti, ako i kada makneš ta sranja, promjeni browser, jer IE je i uvijek će biti na meti sranja te je upravo zbog toga što mnogi traže rupe u njemu, jedan od najnesigurnijih browsera...

patakmeister 15.02.2007. 21:17

je ewido i to sam skinuo ali on nije ništa našao!

domy_os 15.02.2007. 21:19

Daj vidi da ti se u IE nije instalirao kakav add-on...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:59.