![]() |
Problem sa IE7
Problem je slijedeći! Prilikom pokretanja IE7 onda mi se umjesto jednog prozora otvori njih više! I prilikom pisanja npr. forum.pcekspert.com u browser onda mi se otvori još 5 njih sa naprimjer www.amaena.com i www.virusdetektor.com! Od zaštite koristim Nod 32 upadeovan, spyboot search & destroj i ništa ne nađu u čemu je problem?? Ne prihvaćam kao odgovor tipa promjeni browser na Operu, Firefox, i slično tome!
|
|
Naravno
Citiraj:
|
Skini hijackthis, skeniraj i stavi log u ovaj topic i pricekaj da ti netko pomogne.
Radi redovito update spybota i adawarea (ako ne radis). Razmisli o nekom softverskom firewallu. Inace ja sam par mjeseci surfao sa ff-om bez ikakvog firewalla i nikakvih problema te vrste. |
ozbiljno .... razmisli o tome da počneš koristiti firefox.
imala sam i ja problema sa IE i to velikih. dugo vremena sam odbijala savijete ljudi koji su mi govorili upravo ovo što ja sada tebi savjetujem. na kraju sam posustala i počela korisiti ff i od toga dana stvarno nemam nikakvih problema. uz ff koristim samo AVG Anti spywere koji je free. bez firewalla. |
Citiraj:
Citiraj:
|
u redu
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Jesi podesio NOD... ako ne evo ode imas za podesavanje http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=37509
|
Da si pogledao
Citiraj:
|
Citiraj:
Trebao bi eventualno probati sa drugim AV-om malo prošnjofat ili sa nekim drugim spyware removerom(osim adware-a / Spybot-a) probati (Jel se neki zvao Eladio ? ). I naravno, ono što ne želiš ćuti, ako i kada makneš ta sranja, promjeni browser, jer IE je i uvijek će biti na meti sranja te je upravo zbog toga što mnogi traže rupe u njemu, jedan od najnesigurnijih browsera... |
je ewido i to sam skinuo ali on nije ništa našao!
|
Daj vidi da ti se u IE nije instalirao kakav add-on...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:59. |