![]() |
kupnja 120 mm ventova s led diodom,preporuka
gdje ima za kupiti vent s crvenom lampicom,i moze preporuka za marku!
|
|
...koji je sranje jer ima bucne lezajeve.
U pravilu nema dobrih ventilarora sa ledicama. Takodjer ni prozirni ventilatori ne valjaju. Ali ako ti ne smeta buka, slobodno uzmi tog TT-a. |
e hvala vam,spasili ste me zato kaj mi to treba a mogo sam jedino preko veb kupnje a neznam kak se to radi tako da nis od toga!
|
Definitivno Thermaltake kod mene rade već 2 godine bez greške i buke i to na 12V!
|
Brat ima CoolerMastere od 120mm sa crvenim LED-om i čine mi se ok. Vrte se na ~1100 rpm-a.
Magazin RS ih je prodavao, neznam dal ih sada ima... |
Citiraj:
imao. bučni su. provjeri sluh.:D |
ma neznam ni di je ni sta je taj magazin cuo za njega jesam al dao sam frendu pare,sutra ce ici do ve-mila i tam ce mi ubost tt-a
|
Javi dojmove...Mene zanima ^^
Glasnoća i ono najviše, kakvi su ležajevi ;) |
nema problema...svejedno je moj komp bucan dosta zato kaj imam 7 ventova unutra,svi rade na 12 V tako da mi buka nis ne predstavlja=)
|
Citiraj:
Kod mene se radi o TT Thunderblade RGB ventu, ista stvar, samo RGB diode. Citiraj:
|
Definitivna preporuka Coolermaster. Imam crveni 120mm. Kupio sam ga u Linksu lani za 30kn. Na 12V je isti kao Zalman na 5V, nisam mogao vjerovat da je tako tih :D A dobro puse, skine maxtoru koji je ispred njega 10c...
|
a sutra cete ili prekosutra dobiti sve detalje o ovom kaj cu ja kupiti (TT)
|
***o te ve mil!tetka u karlovcu zamolim da mi kupi s crvenim led diodama,i tak se ja veselim,i kad ono dofura mi tetak kaze lik da je reko da je s plavom diodom,i platio ju je 50 kn,a lik mu je dao obicnu crnu bez pakiranja
|
Citiraj:
|
"DODATNE REKLAMACIJE NE UVAZAVAMO" nemam srece!***iga popusio sam
|
danas bio u ve milu u zg-u i kupio ovog crvenog tt koji je na 7 v jaaako glasan!al nema veze,dobro puse,i dobro svijetli:)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
svaka tebi cast...vidim da si dobro upoznat sa takvim stvarima,evo tebi (reputation UP!)e sad,zanima me dal ako kupim zalman fan mate2 dal mogu spojit 2 ili vise venta na njega?
|
|
a tek kad odu ležaji na tom TTu. to vibrira na sve strane. I ko kaže da je ovaj ventilator tih tj. da nije glasan;) neka provjeri sluh.
|
ma dosta velike vibracije stvara...al imam godinu dana na njega pa me bas briga:)a spustist cu mu brzinu,al meni on najvise sluzi radi svijetla da mi onak bude kao crna mrlja na platnu,tj sve je s plavim neonkama i ovo crveno
|
TT LED ventovi su uzas. Imam 2 (!) komada na Sonic toweru i na 7V su jos uvijek prilicno bucni. Nije da mi smeta previse, jer mi ionako non stop drnda muzika, a po noci taj komp gasim. Ali kad sjedne gore vodeno, bit ce milina :beer:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
A pazite sad ovo: neki dan ja pricam s jednim tipom, veli on: "TT ventovi su najbolji. Imam 12(!!!!!!) ventilatora u kucistu i svi su TT i ne cuju se." Ne znam kako sam osto ziv, pokido sam se od smijeha.: lol2 : : lol2 : : lol2 : : lol2 : : lol2 : |
Nrmoj tako... nije se ljepo rugati ljudima koji imaju oštećenje sluha... :D
Ja imam za ispuh jedan TT od 80mm i da se čuje - čuje se ali nije tako strašno jer ionako radi na pola okretaja (spojen je na regulirani port), znači da mu je napon na oko 6-6,5V vjerojatno ali oni su po definicji dosta bučni jer imaju loše ležaje (u smislu buke, ne mislim na trajnost) pa jednostavno nisu za jako osjetljive... |
ThermalDrek ventovi se i ugaseni cuju.
|
Ja sam prije par dana nabavio Revoltecov 120mm vent s ledicama i prilično sam zadovoljan (al nisam neki noise freak). Po meni je u rangu coolermastera, možda malo glasniji, al ne mogu reći sa sigurnošću jer ih nisam imao istovremeno u kućištu.
|
Mislim da bi onda bilo najbolje uzet one tipa ( Carevo novo ruho ).
Jer takvi ne buče,ne kvare se,ne vibriraju i ono najbolje ne troše struju. :D |
2 revoltecova venta se ne cuju uopce, glasniji je vent na nb-u od nekih matični ( novijih )
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:24. |