![]() |
Gdje kupiti AMD FX-62?
Pozdrav!
Zanima me zna li netko moze li se uopce nabaviti ovaj procesor u RH i gdje (nov, naravno)? Nisam ga pronasao u ponudi u trgovinama... U planu je jedna high end konfiguracija... :clap: |
|
Ajd za nas radoznale koji bi bio ostatak konfiguracije?
|
joj hvala, ne mogu vjerovat da sam zaboravio pogledat kod njih... :p
vidim da mu je cijena jos uvijek visoka, a citao sam ovdje negdje na forumu da ce cijene amd procesora pasti tokom ovog mjeseca... |
Citiraj:
np ;) A pitanje a zašto ne uzmeš Intel Core 2 Duo E6700 BOX, 2×2.67GHz, 1066MHz, 775-pin, 4MB , puno bolji i noviji procesor? Pozdrav! |
Citiraj:
Dati 5k kuna za to je, onak, malo čudno kad za soma kuna manje možeš dobit puno puno bolji proc... Osim ak nisi neki fetišist :D Meni ovo liči na samoubojstvo :D |
nije jos razradena u detalje, ali ovako na brzinu:
2x1gb corsair ili ocz memorije sli asus ili dfi maticna 7950gtx gainward (za pocetak jedna) tagan ili fortron 600+ W thermaltake armor jr. dvd/rw plextor hdd 250gb 20'' samsung, dell ili nec vjerovatno vodeno hladenje logitec mx 5000 ili diNovo Media Desktop Laser mozda sam nesto zaboravio, ali otprilike to je to... |
@Matth€w znam, sve to stoji, no ovu koniguraciju ce mi uzimat kolega s faksa i zelja mu je bila najjaci amd... sad ako promjeni misljenje...
|
Za tu lovu moze dobit daleko bolju pilu.
Kad pogledam sta je sve stavljeno, apsolutno nista ne bih ostavio. |
Ako baš hoće AMD radje neg uzme Athlona X2 5200+, nije tolko slabiji od FX-62(skoro, onak, nezamjetno), a uštediš 3000kn(!!!).
Evo bencheva i usporedbi s ostalim procovima http://www.digit-life.com/articles2/...4-x2-5200.html Pogledaj E6700 kako praši ;) EDIT: Kaj se tiče ovak ostalo u globalu defintivno se slažem sa SRV-om, pogotovo kaj se tiče grafe... DX10 je pred vratima, ustvari već je on ušao :D : hello2 : |
Citiraj:
Neka konfiguracija koja uključuje npr. E6400/6600, 2x1GB DDR667/800 memorije, Asus/Abit/Intel/Gigabyte/Biostar matičnu, 8800GTS 320/640MB grafičku (vjeruj jedna ti je dosta), 380/430/450/520W napajanje (uvrh glave od nekog kvalitetnijeg proizvođača), 320GB disk(ovi)...ti ne bi odgovarala? EDIT: Citiraj:
Citiraj:
|
ma da...meme mozda odmah i 4GB, fakat nema potrebe za nekim bijesnim ocz-om, bolje je ic na kolicinu ;) Crucial 667MHz recimo.
8800GTS minimum. DVD/RW jedan lg i jedan nec. vodeno je totalno bezveze, nepotrebno. kuciste nikako TT, za tu lovu CM Stacker ili Antec P180(zakon, cak ga i drago ima). @McG: DFP mašina? Jeah right! :D |
AAAAAA Vranoga care zar i to imas?
BTW koliko bi dosla jedna 8800GTS 320MB kod tebe? |
Dosta!
Imate pm i sad ih imate razloga ih sad slat.. Riječ je o FXu ne o grafama. |
puno hvala svima na savjetima! posebno @McG i @Matth€w. malo smo se udaljili od teme (ispalo je da se prica o konfiguraciji) no nema veze. Razmislit cu malo i progooglat o performansama A64 X2 6000+, a i intel nije za odbacit... sve u svemu, to su slatke brige kad imas 2000eur na raspolaganju i ekipu koja savjetima moze puno pomoc...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:21. |