![]() |
Crknuti hardovi
1 privitaka
eto što se sve skupi u jednoj manjoj informatičkoj tvrtki kroz par godina... jedna lijepa hrpica diskova koji ne rade.
|
Impresivna kolekcija! :)
|
Zbog te slikice morao sam svoje diskiče slikati!!
Pa evo do sljedećeg ću posta ih slikati i postati. Dakle ne radi se o firmi, već Kovina kolekcija ! :))) |
a mogli bi ih skupiti i podijeliti na srebrne i crne i onda igrati šah ili nešto... :)
|
1 privitaka
Nisu svi u kvaru no od 2GB do 4GB nitko nema koristi više :)
Evo dakl slike: |
nema svrhe od malih diskova...meni moji 500 i 800 megi sluze za backup samo sto su premali..ap mi javi ak ces se rjesavati ovih malih koji nikome ne trebaju
|
Mirek, trenutno imam u planu još jedan komp.
Imam grafičku, procesor, memoriju, kučište+napajanje, monitor, ... Tako da ćem vidjeti šta ćem s tim diskičima. No nažalost u onoj hrpi je jedan IBM 40 GB, jedan Seagate 30GB, i još jedan oko 20 GB, to je žalosno a dobro bi mi došlo :) |
Citiraj:
|
Mitzek, pa nije se pohvalio :D
Ma evo za Seagatea znam da je radio radio i onda odjenom ništa, kao da je napajanje otišlo, ne zavrti se uopće ! Nijedan se od ovih nije zdimio. Jedan je otišao radi Bad Sectora 40 GB IBM, a ostali su posljedica starosti ili sl. Hebote da imam više diskiča od manje informatičke firme :D |
he-he-he....
Citiraj:
|
Re: he-he-he....
Citiraj:
|
Re: Re: he-he-he....
Citiraj:
|
Čiji diskovi najviše crkavaju?:beer: :confused: :beer:
Čiji???????????????????????????????????????????? |
Arrow od Kove, od Kove :D
Ma gle svi otiđu s vremenom :) |
jel se sjecate proslogodisnjeg info sajma
bio je jedan citav stand oblozen hardovima |
Re: Re: Re: he-he-he....
Citiraj:
babysitting = sjedenje na dijetetu :) |
Re: Re: Re: Re: he-he-he....
Citiraj:
dobro,predajem se!!!!!!! btw,a čul sam usto da ih on i najviše potrga........diskova,ne??? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:19. |