![]() |
Za manje iskusne usere
Ko na ovo padne, i uspije se us**t, zna se da je ovo gore :D:D:D:D: lol2 :: lol2 : http://www.elektronika.ba/forum/uplo...303123_Sys.rar
|
Jeeeeee đizzz krajst, samo se čulo ubrzanje nekog venta, valjda se prepao : lol2 :
|
To se nekom na poslu sfuram :) Savi mmu na screen taj prizor. To je jedan od populrnih pranksa :D:D
|
dobar
to sam mislio podvaljivati kolegama na poslu...ali ono iz samislosti prema njima nisam :D |
mogu ti reć da si uspio. us*o sam se živ. svaka čast, sad ću to legi podvalit
|
HAHAHAHAH,fera_os.......nisi ti tolko dugo tu na pce-u kolko ja tak da.......nisi mi uspio to provalit.........znam ja te fore vec od prije.......jer znam da to nije zapravo.....u suprotnom,da je zapravo,mislim da bi jugeernaut dobio dozivotni bann,LOL........
|
Ma, neeee. Ima jedan bolji. Remote ermess computer. Imas klijenta i servera. :) nekom instalaš klijenta na komp, i on mu se uredno strata s windićima, ovaj niš ne kuži naravno.. I ti mu doma ko server saljes poruke na ekran, radiš šta oces s njegovim kompom. :) Profi iz informatike podvalili da joj se ugasi komp i ispiše " What is problem here? " i pod 3 tipke " Yes" " Neznam" " Send SMS" . I ova pritisla Neznam :) lololol
|
kako zakon daj to posalji :D
|
hahahaa...ajd pošalji to da vidim - ak radi bit će svega :)
|
: lol2 : kako dobro ja mislio da sam nest s**bo :p .
Fora ti je super ali sam odma skuzio u cem je stvar. |
hahaha
fora je samo sam to imao i prije! to sam ja već podvaljivao prijateljima |
nije ovo lose
Jos preko Scheduled Tasks stavis da se upali u neko vrijeme bitno i da vidis pasnike. Budem probao. Ili jos bolje na sve kompove stavis sinkroniziras satove i svi kompovi down. Daj jos toga. |
Stara fora. Bilo več na forumu čini mi se....
|
Meni ne radi ta forica... pokrene se notepad i neki hijeroglifi :)
|
Citiraj:
|
meni neka fora kao BSOD screen saver? Kaj to to?
|
Ko hoce takvih "za***ancija" neka mi se javi na PM. ;)
|
To su likovi na nekom forumu postali. Bilo je na BUGovom CD-u broj 127 cijeli set tih prankova.
Tipa: pojavi ti se prozor i pishe printing: Two man haveing s**, i slicne pi******e, i onda ti na printeru izađe list na kojem je to isprintano velikom slovima :D al fakat nemoguce je zaustaviti. Jedino da printer iz struje iskopcas. : lol2 : Drugi je bio ko neki patch za Nero, kad ga pokrenes po cijelom ekranu ti se pojavljuju male nakupine kakice i cuje se zvuk ,prfljjljl, prfljljl, jedini nacin je restart kompa. Treci je blue screen of death i slicne forice. :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: |
Sjećam se tog BUG-a, dobre su fore bile :)
|
Ludddo :D
|
pa neka netko stavi tko ima:)
|
bah cim sam pokrenuo sam stisnuo esc jer winamp i dalje svira nije uvjerljivo :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:00. |