![]() |
maska na đubretu (skidanje maske sa Z-5500)
ocu skinit masku s z-5500 al se bojim da ne shebem nesta...dakle odvrnio sam imbuse za pocetak i sta dalje...ajde pucajte
EDIT by Buljo: Editirao sam naslov. Ubuduće molim stavit naslov koji ima veze sa problemom a ne neki lijevi. |
Koje imbuse??
Kod mene na z-680 se maske zvučnika izvuku uz lagano povlačenje. Na plastičnim ravnim čepićima su. |
Citiraj:
|
hmm, ako se ne varam, zaljepljeno je sa nekim ljepilom, skalpel i polako rezat između...
|
Jel se smije znat razlog skidanja maske? :)
|
a vjerojatno da izgleda moćnije
|
I da prije slucajno noga zavrsi u zvucniku! ;)
|
pa vjerojatno hoce pogledat kak izgleda sub i pojacalo....i ja sam jednom pokusao al takoder dalje od skinutih imbusa nisam dosao :)
|
Sto nije lakse i jednostavnije odvrnut pozadinu nego skidati prednju "masku" (ako vec oces vidjeti sto je unutra)?
|
ako se ne varam iza ima milijun sarafica
|
milijun?
alaaaaa... koliko će trebati vremena za odšarafit toliko šarafića? :( |
nista od imbusa...nema efekta...i dalje je cvrsto ko da je sljepito ili sta...mozda zicu ispapkarit...al opet ako dijete sutne nogom membranu..samo bi tjeo vidit kako se ponasa u full snazi
|
da, djeluje mocnije bez zice, gledo sam na youtubu, pa me zanima uzivo, kuis...
|
I ja bih to volio napraviti na mojim Z-2300, ali je neki drugi sistem pa nema šanse. Potpuno te razumijem Dretar.
Si probao možda poslati mail tima koji su to već napravili (onima s you tubea) pa da ti oni kažu kako ako ovdje nitko ne zna? |
evo ti jedan u reputaciju...lol...a nisam probo, vjerovao sam da netko tu zna
|
Drele, jesi kupio možda u Libru tog Logitecha?
|
da, bio je izlozen kod njih pa nisam moro cekat
|
Pa ja sam stavil slike kad se poleđina odšrafi. Al mrežica je ljepljena, valjda su sljepili sve kaj su mogli, nutra ima tona ljepila, a konaca ko da su pauci imali pištolje za ljepilo :D
|
ni ja nisam stigo dalje od imbusa, onda sam se okanio ćoravog posla :)
|
Pa vjerovatno je zaljepljeno sa nekim ljepilom, uzmi nož neki tanki i probaj sa njim, ispod polako...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:37. |