![]() |
Gainward Bliss, 7600GT problem
Naime stavio sam malo navedenu grafu u komp i vidim da u driverima i u Riva Tuneru ispisuje krive frekvencije grafe.
Rijec je o ovoj grafiulji... http://www.gainward.net/products/pro...products_id=67 A meni ispisuje ove drivere: Core clock 599 Mhz Memory clock 786 Mhz U cemu je to problem? Unaprijed zahvaljujem! |
nemas problema kolko ja vidim, 600/1590 su otprilike klokovi a trebalo bi 560/1400 . ovaj memory je ddr klok ,dakle ovo sto pise x2 . dakle vjeorajtno bios toliko kaze
imao sam obicnu 6600gt koju su mi iz tvornice poslali sa biosom za golden sample pa je umjesto na 500/100 , radila na 550/1100 odmah iz kutije . |
De covjece skini taj pasivnjak s te grafe.. imali smo na 7600gs u firmi s tim pasivnjacim.. i samo su se kvarile.. nije to hladnjak za tu graf.. skupi neku lovu i kupi si pravi hladnjak.. jel ako ces clockat s tim smecem neces ni 2mhz podignuti vec ce se pregrijati.. :beer:
|
Meni se isto čini da su rezultati ok, makar nevolim riva tuner, nije mi se dopao. I definitivno stavi neki aktivni hladnjak s "propelerom";), ja bi sigurno.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:59. |