![]() |
Mobiteli!!!
Imam Motorolu C350 i zanima me ako tko zna s kojim bi programom mogao preko usb-a prebacivati melodije,slike....:beer: :beer: :smoke:
|
ja ti necu ponudit odgovor vec pitanje.
koliko si platio tu Žicu/mob :beer: |
www.astalavista.box.sk ... tamo uvijek ima korisnih programčića
|
kolko si dao za mob virus?
a pitaj na hr.alt.cellular za programcic... BTW ... KAKVE MOBOVE imate ljudi??? |
još uvijek moj mili mali Alcatel OT 511 . i još uvijek ne mogu naći polifone melodije za njega. imam jednu koju mi je frend poslo i sve ostalo snimljeno.
tip: za snimanje na moj mobach je najbolje uzeti slušalice pa preko njih pustiti neku mjuzu s malo pojačanim basovima.... super se čuje |
1000kn
|
Citiraj:
frend je kupovao mobitel prije koji mjesec pa smo se raspitivali okolo...zato pitam |
Mobitel je sasvim uredu za te novce, zaslon u boji,polifone melodije a minus je što mu baterija i nije nešto najbolja.:smoke:
|
evo, ja imam sagema x5m, i jos uvijek ga nisam uspio spojit na komp :fuming:
inace, za te pare prema specifikacijama se ne moze dobit bolji mob ... u stvarnosti je bat malo u qrcu, i softver |
Citiraj:
|
Jos me zanima koliko boja podrzava.
256, 4096 ili 65 000 (ovo zadnje ne vjerujem ali)...... |
Ja imam Siemensa SL45i (btw: trebam displej za njega pa ako netko ima nekog "dilera" ili ako ima kojeg rezerve neka javi) a imam i SE T610
p.s: imam i njokiju 8850 EDIT: Kupujem card reader 6in1 (obavezno mora podrzavati MMC i CF formate), moze biti eksterni ili interni, ponude na mail, PM ili preko HP expressa http://cro-oc.gamer.hr/8850.jpg http://cro-oc.gamer.hr/t610.jpg http://cro-oc.gamer.hr/sl45i.jpg |
marac, kakav ti je taj 610?
ima li kakvih felera, tipa onog titranja ekrana i tih spika ? |
sta jedan mogitel za wc,drugi za nosit a treci da cura nezna za onu drugu?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Salim se, trebaju mi tri jer je jedan za sunčane dane, drugi za oblačne a treći za sniježne. Opet se šalim:D A uletili su mi svi tri kao povoljna kupnja T610(1100kn), SL45i (250kn) i 8850 (400kn) |
Citiraj:
|
Citiraj:
T610 ---> zapljenjen zbog duga od 1100kn koji nije na vrijeme plaćen SL45i ---> kupljen na aukcije.biz jer navadno nije bio ispravan ( problem riješen umetanjem papira ispod baterije), uz mobitel došlo je još i: 2 baterije, sync station, MMC 32MB 8850 ---> napravio zamjenu za svoj C45 kojeg sam prodavao za 400kn putem Plavog Oglasnika |
Jel prodajes ti neki od ta 3 moba, naravno po nabavnim cijenama? :D
|
Citiraj:
|
Imam Panasonic GD 67.
Mrzim ga - ali ja sam mrzio sve svoje prijašnje mobove ( osim Ericsson T 20 - baterija snova ). Toliko o njemu ... :rolleyes: |
Citiraj:
|
ja imam nokiu 3510i
|
Citiraj:
|
nije da se hvalim....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
imao sam Ericsson T20e, T65, Samsung A800, Nokiu 8210, i na kraju Sony Ericsson T68i, i daleko je najbolji mobitel
uloženo-dobiveno. Ima sve živo, a ekran iako ima 256 boja je super. Ako mislite kupit mob. uzmete vip ili simpa paket i imate mob koji ima sve............. Marac bi li mijenjao T610 za T68i + 600 kuna, a možemo se dogovorit i za drugo..... (veoma ozbiljna ponuda):clap: :clap: :clap: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:58. |