![]() |
DIVX na pentiumu
Imam neke materijale :D koje bi trebao kao pogledati na starome kompjuteru 200mmx 48mb rama. e sad. kako ga osposobiti za gledanje divxa materijali su u mpeg i avi formatu. nekoc davno kad je tek pocela ta pomama citao sam da se na smece kompjuteru moze gledati ako se kupi neka MPEG2 ili neka dekoder ili nesto kartica. e koja mi kartica treba tko od vas prodaje i gdje to ima kupit i hoce li mi divx raditi ako je ubacim u taj smece kompjuter. materijali su skinuti sa videokazeta vhs nisu bas najbolje kvalitete i manje su rezolucije.
gpremec rijec je o maminom vjencanju na jednom cdeu i tatinom na drugom cdeu. ostali rijec je o, znate :D Edit by gpremec: Samo ti izazivaj, nema lakseg posla nego obrisati cijeli thread.:p |
hr.ponuda.hardver
tamo ces vjerovatno naci, ak ne... onda postaj na hr.potrazanja.hardver da trazis MPEG2 dekod. karticu i valjda ce ti se netko javit... :beer: |
ali ti mpeg dekoderska kartica nece pomoci oko avi-ja
|
Re: DIVX na pentiumu
Postoje i PCI DivX decoder kartice, ali za tu cijenu ti je bolje upgradeati komp
|
Bojim se da si neces pomoci s tim P200MMX. Za softwareski playback DivX-a treba minimalno PII400, ali uredno je radilo i na stroju C300A/Riva TNT.
Sto se tice MPEG2/DVD kartica, nece ti pomoci kod DivX-a. Bojim se da DivX kartice (koje vjerovatno kostaju oko 400-500kn) takodjer zahtjevaju PII, ali nisam siguran. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:09. |