![]() |
problem s Nerom 7. 5. 1
Imam nero 7. 5. 1. i sad neki mi se preoblem stvorio s njim i ja ga onda pokušam izbrisati i u uspijem u program filesu ali ne i u add or remove programs jer piše da fali neki file ja mislim. Zatim ga pokušam ponovno instalirati ali mi javi da ga prvo moram izbrisati.
I sad što da ćinim provao sam s milijun programa ali neuspijeva pa sam došao potražiti pomoć ovdje. |
E moj hakeru. A prvo si ga brisao u Program Filesu bez Add remova? Pa ne radi se to tako...
Gle sad, ovdje http://www.google.hr/search?q=add+re...ient=firefox-a imaš listu programa za uklanjanje pa vidi jel se može što napraviti. Treba počistiti registry i masu drugih stvari... |
..tor sta mislis dali je haker i james bond;)
..salu na stranu.. ..za***o si stvar uglavnom..medutim pokusaj sa Your Uuninstaller 2006.. |
Nisam ja kriv kad mi nije moglo u add or remove izbrisati provo sam u program files i onda je izbrisalo što nisam očekivao provati ču još nešto ako mi uspije javim
|
Za slijedeći put, ako ne ide u Add rem. onda napraviš jednostavno ponovno instalaciju i to u 99% slučajeva pomogne...
|
Da li meni to nije pomoglo prvo sam to provo
|
Evo ga uspio sam s onm your unistal programom hvala vam puno svima na pomoči
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:54. |