![]() |
Vista problem
Imam jedan problem na Windows Visti.
Instalirao sam drajvere i restartam komp, pri bootanju mi sve zablokira i neide dalje (pri onom boot screenu sve stane). Udjem preko safe moda i napravim system restora prije nego sto sam drajvere instalirao i udje mi normalno. Dali netko zna u cemu je problem???? Molim vas pomozite. Inace graficka je ATI Radeon 9600SE |
Neznam dali če ti to pomoč ali vrijedi pokušat!
Dali je 32bit ili 64 bit verzija Viste ? Dali si probo skinut nove sa http://ati.amd.com/support/driver.html za 32bit ili 64bit vista verziju ? |
hej black_hawk.. znaš šta bi ti ja preporučio.. nemoj još prelazit na vistu. i moj lega je prije par dana prešao bez ikakvih problema, ali pola programa i nijednu igru nije mogao instalirat.. tako da bolje pričekaš da izađe većina drivera... ostani još na dobrom starom XP-u. Pozdrav
|
Citiraj:
Sve mi ostalo radi ko podmazano samo drajveri za graficku zezaju. I na XP-u nisam mogao stavit novije drajvere ista stvar bi mi se desavala, morao sam staviti stare. |
Citiraj:
Gigabyte 8I945GZME-RH, Intel 945G, Fsb 800MHz, 2xDDR, S-ATA, PCI-E, LAN, Vga, Audio, Socket 775 i kao sto sam rekao ATI Radeon 9600SE |
mislio sam da mi je nesto do drajvera od graficke (kad sm njih instalirao to mi se dogodilo) ali nije zato sto sam ponovno windowse instalirao, instalirao samo drajvere i radilo je normalno, cim sam bilo koji drugi program istalirao odmah ista stvar. Dali netko zna u cemu je problem??
Molim vas pomozite mi sto prije, hitno je. Hvala unaprijed |
ovako, nemoj skidati najnovije drivere, jer koliko me pamćenje služi, nemaju podršku za tako starije grafe... nisam siguran, nemoj me držat za riječ.
|
Imaju podrsku za moju graficku zato sto mi ista verzija drivera radi na XP-u!!!
|
pa driveri za vistu i xp su različiti.... ;)
|
Trebao si cekat jos malo. Nisi trebao jos kupit vistu. Tako je bilo sa xp na pocetku, niti jedan driver mi nije radio. Zato ju ja necu kupovat jos jedno par mjeseci
|
evo ovi link je vec na forumu jesi gledao ovdje?? http://www.radarsync.com/vista/
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:26. |