PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   foldanje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5999)

borgy 28.09.2003. 11:18

foldanje

vrti li tko folding@home na ovom forumu?
http://folding.stanford.edu

ako se itko odluci (po meni ful humano i super natjecanje u bodovima) molio bih da se prikljuci timu 33884 kojeg cine samo dvojica ljudi iz dubrovnika (ja i prijatelj) da napravio cro-only team i roxaramo :p

greg SE 28.09.2003. 20:13

Re: foldanje

Citiraj:

Originally posted by borgy
vrti li tko folding@home na ovom forumu?
http://folding.stanford.edu

ako se itko odluci (po meni ful humano i super natjecanje u bodovima) molio bih da se prikljuci timu 33884 kojeg cine samo dvojica ljudi iz dubrovnika (ja i prijatelj) da napravio cro-only team i roxaramo :p

jebote ruznog programa :)
ali ajde, seti mi je ionako dosadio

marac 28.09.2003. 20:49

Užas, SETI je bolj po mnogoćemu počevši od grafičkog sučelja koje je uvijek "u pokretu" dok je ovdje sve nekako mrtvo, ali kao što Greg kaže SETI je dosadio pa ajmo probati ovo!

borgy 28.09.2003. 21:04

evo kako ja to vidim... ovo je ful bitno za covjecanstvo i mozda se spase neki zivoti, na ljestvici mi je ispred seti-ja ;)
usporedim to sa razmisljanjem hocu li utrositi x novca u istrazivanje medicine ili slusanje svemira... (a znam da cu u medicini sigurno dobiti rezultate)

thx! meni usput sluzi za test stabilnosti sustava ;)

greg SE 28.09.2003. 22:46

Citiraj:

Originally posted by marac
Užas, SETI je bolj po mnogoćemu počevši od grafičkog sučelja koje je uvijek "u pokretu" dok je ovdje sve nekako mrtvo, ali kao što Greg kaže SETI je dosadio pa ajmo probati ovo!
a imas onaj drugi jedan, isto ga intel sponzorira, nesto kao ovo ali puno bolje izgleda sam program....
koristio sam ga dok su trazili lijek za rak a prekinio kad su presli na antrax i kompletno istrazivanje je islo americkoj vladi.reko, ako mogu vojsci dat 680 milijardi dolara mogu kupiti i par super kompova da im to racunaju.....
mislim da su se sad vratili raku

Rivi 29.09.2003. 07:38

SETI dosadio??? Grafičko sučelje??? Ne bi se tija pravit pametan, ali prvo, ako oćete vrtit seti kako treba, vrtite preko CLI sučelja, ide 30-ak % brže. Drugo, seti bi se na neko vrijeme mogao lagano ugasit, ali s druge strane, da obrađujem podatke za nekog ko će kasnije za to dboit bijesnu lovu, neka, hvala.
Seti je, šta se tiče love, potpuno otvoren i sponzoriran program, sve se zna, niko nikog neće zajebat.
A vi vrtite šta oćete.

borgy 29.09.2003. 09:05

a sto se ovdje ne zna lol podji na stranicu pa citaj, nista nije mistificirano i google sponzorira
i kakva bijesna lova...

greg SE 29.09.2003. 11:58

Citiraj:

Originally posted by Rivi-[Seti.hr]
SETI dosadio??? Grafičko sučelje??? Ne bi se tija pravit pametan, ali prvo, ako oćete vrtit seti kako treba, vrtite preko CLI sučelja, ide 30-ak % brže. Drugo, seti bi se na neko vrijeme mogao lagano ugasit, ali s druge strane, da obrađujem podatke za nekog ko će kasnije za to dboit bijesnu lovu, neka, hvala.
Seti je, šta se tiče love, potpuno otvoren i sponzoriran program, sve se zna, niko nikog neće zajebat.
A vi vrtite šta oćete.

jebemu pa i mala djeca valjda znaju da seti najbolje radi kad neprikazuje ona sranja....
meni treba oko 5 sati po paketu kad radi u pozadini, ako je kao screensaver onda bi brojka bila blize 20 sati

Rivi 29.09.2003. 12:01

Nou hard filings. Nisan ni mislija na tebe, ali Marac je spominjao neke pokrete i grafiku, pa...

Nego, ako se seti ugasi, ne vjerujem da ću imat afiniteta prema "vrtenju" nečeg drugog.

marac 29.09.2003. 16:53

Citiraj:

Nou hard filings. Nisan ni mislija na tebe, ali Marac je spominjao neke pokrete i grafiku, pa...

Nego, ako se seti ugasi, ne vjerujem da ću imat afiniteta prema "vrtenju" nečeg drugog.

Marac je usporedjivao GUI jednog i drugog programa sto ne znaci da Marac tera graficki SETi nego ne tjera nikakvog :)

greg SE 29.09.2003. 19:12

a sad zanimljiva nuspojava ovog ruznog sranja....
nemogu slati fakseve s kompa kad je ukljucen sto znaci da leti s mog kompa.
zasto se problem javlja nit znam nit me zanima, seti dobrodosao natrag :D

borgy 30.09.2003. 09:45

damn :o

Rivi 30.09.2003. 10:02

E moj Greg, ja sam faks davno poslao, u pi... materinu. I njega i diplomu i sve profesore skupa.

Paske 30.09.2003. 14:08

Citiraj:

E moj Greg, ja sam faks davno poslao, u pi... materinu. I njega i diplomu i sve profesore skupa.
Mislim da Greg govori o FAX uređaju - tj. soft inačici koja radi preko modema :rolleyes: :beer:

greg SE 30.09.2003. 19:04

Citiraj:

Originally posted by Paske
Mislim da Greg govori o FAX uređaju - tj. soft inačici koja radi preko modema :rolleyes: :beer:
upravo tako....probao sam inace koristim mighty fax (jebiga jeftin je :)) ali probao sam jos jedan program i nece, sere ako to sranje radi.....da mi rijetko treba jos bi i proslo ali ovako nista

borgy 06.10.2003. 19:29

je li na kraju itko vrti program... :confused:

elvis 10.10.2003. 16:37

ja ipak ostajem na seti-ju

Kova 10.10.2003. 16:57

Ja sam probao Folding, no čini mi se da je sporiji full, ili šta već.

Ej Rivi šta je CLI verzija. Mislim vrtim SETI, no u pozadini, tj. ne gledam grafičko sučelje...

Postoji li brže od toga, sada vrti oko 2:30 h

greg SE 10.10.2003. 20:02

Citiraj:

Originally posted by Kova
Ja sam probao Folding, no čini mi se da je sporiji full, ili šta već.

Ej Rivi šta je CLI verzija. Mislim vrtim SETI, no u pozadini, tj. ne gledam grafičko sučelje...

Postoji li brže od toga, sada vrti oko 2:30 h

sta bi brze od toga jebemu :)
inace, ko da moras gledati sucelje, pa samo ukljuci da stalno vrti

borgy 10.10.2003. 20:39

a izjave da je folding sporiji od seti-ja :rolleyes:

no frx, samo sam predlozio, valjda ce jednom netko i nabacit malo f@h na kompjuter

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:48.