![]() |
Aopen przu prepoznaje kao BENQ??
Kupio sam danas u Ve-milu dvd przu Aopen DW1670 (jer je bila najjeftinija :))
Stavim ju u komp i upalim ga kad mi javljaju winsi da su nasli BENQ DW1670 :eek: Odem pogledat kaj pise na samoj przilici (prije nisam) kad ono na naljepnici pise Philips/Benq...e sad ne znam jesam se ja nes zaje il su oni :D Pretpostavljam da je ovo drugo, al za svaki slucaj da pitam vas :) |
Mnogi pogoni su samo rebrandani pogoni drugih proizvođača, a neki (poput ovog AOpena) idu toliko daleko da ne stave čak ni svoju naljepnicu. To ti je BenQ DW-1670, pogledaj koji je firmware (trebao bi biti oblika 1.01, 1.02... karakterističan naziv firmware-a za modele zasnovane na Panasonic čipsetu). Iako taj BenQ nije dobar kao modeli 1640/1650/1655, još uvijek je bolji nego bilo koji drugi AOpen snimač, pa se smatraj sretnim.
|
uf, onda odlicno...vec sam se premisljao dal da ga opce uzimam al je lova bila ta koja je presudila...
pa evo, ak ste kratki s lovom ko ja, dobijete (valjda) ok przilicu za 210 kn :) |
hohoho sad vidim mizernih 210kn. Damn, valja mi sad prodat ovog lg-ja i ubost jos jedan benq. Taman ima podrsku za dvd-ram, sto fali na ovom 1655. :)
|
Mislim da ti je bolji tvoj LG (a on ima DVD-RAM). Ovo nije "pravi" BenQ s Philips čipsetom, nego prijelazni model s Panasonic čipsetom. Osrednja prža...
|
Kako ti kazes. :) Ziher si u pravu. :)
|
Bio u pravu ili ne, trenutno imaš super kombinaciju prža, samo čuvaj BenQ-a jer ga nećeš moći zamijeniti sličnom, a LG-a ćeš moći jer su prže koje ju naslijeđuju jednako dobre, pa čak i bolje u nekim elementima (4167B, H10N, H12N, H42N). :)
|
Citiraj:
|
ja imam benq dw 1670. osrednja il ne, prži fakat često, bez ijedne greške do sad. a bome se napržila.
|
Pa tako bi trebala svaka. Ono osrednja tiče se brzine i kvalitete zapisa, mogućnosti i sl. Dobra, ali su 1640/1650 bile bolje.
|
Ma manje-vise svaka prza se dobro przit na kvalitetne medije. Ali na manje kvalitetne nece :D Na muci se poznaju junaci :D (1640/1650)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:57. |