![]() |
Preglasni novi Chieftec
Jel netko zna kako da najlakse utisam napajanje? Kupio sam novi Chieftec GPS-400w u nadi da ce bit tise od starog i izgleda da sam se za***. :rambo:
Kako da ga utisam, a da ne izgubim garanciju? |
U većini trgovina imaš politiku da proizvod možeš vratiti/zamijeniti za neki drugi u roku od 7/8 dana, s time da nesmije imati vidljiva oštećenja.
A za najbezbolnije utišavanje, probati piknuti neki 120mm vent koji je fakat tih. nešto tipa Sharkoon Silent Eagle ili Papst za totalnu tišinu...za manje love tu su Xilence, SilentBlade i Zalman ZM-F3....i sve ih možeš stavit na manju voltažu. uglavnom koristi SEARCH i mislim da buš sve našo, sve je to već prežvakano na ovom forumu! : hello2 : E da, samim otvaranjem napajanja ode garancija....jer obično moraš potrgati one naljepnice na ćoškovima, a to se skuži u sekundi.... |
kupio sam ga u vemilu...znaci mogu ga vratit i trazit neko drugo? nisam znal za to
koje da onda uzmem..? |
da uzmem fortron 350 ili 400w? ajde brzo nek neko veli pa da idem mjenjat
|
Fortron 350W PNF. Jaci je od 400W modela.
|
I pripremi se na izljev zuci dok ih ne uspijes natjerat na zamjenu. Ne velim da ce bit problema, ali sudeci po mom i iskustvu ostalih moglo bi biti. Pazi samo da ga ne izgrebes previse i to, jer te mogu samo jos vise za*ebavati.
|
znaci uzmem fortron 350w u vemilu?
|
Da. 350W PNF. Zvijer za tu lovu.
|
Citiraj:
Citiraj:
Jedino ako nisi mislio na Chiefteca od 400W : stoopid |
Citiraj:
|
mislim da u vemilu to nećeš uspjet zamjenit:cool: jer kakvu politiku oni imaju to je KATASTROFA!!
|
zamjenio...uzeo sam jos 3 venta i podlogu za misa..
al glede buke, taj fortron je isti Q ;( |
inace sve je proslo bez beda..jako korektni. Al i taj fortron je fakat glasan. Prije sam imo codegen 400w i to napajanje se nije culo. Mos prislonit uho i necujes ga
|
Jesi ti siguran da on radi tu buku !?
Mislim, ja imam 400W model, PNF, i taj je tih. A ovaj 350W je još tiši jer sam ga čuo... |
čudno da su promijenili:gringo: očito su se popravili !
ja imam chifa 400w i dosta se čuje jer mi je kučište na stolu, a jučer sam za stari komp uzeo u vemilu fortrona 350w pnf i baš me zanima kakvu će on buku proizvodit. |
budi bezbrige...isti drek :) mozda je mrvu tisi al to je zanemarivo
ja sam ocekivo da se nece cut. Dal treba napajanje stajati u kucistu tako da vent gleda prema dolje ili prema gore? |
Citiraj:
|
nemože se bilo kak okrenut napajanje jer jedna rupa za šeraf je malo uvućena prema unutra za razliku od drugih...
|
onda je okej postavljeno :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:16. |