![]() |
bolesno
|
Ti veky stvarno prolupao :) Ajde ok, nije pes :) hehehe
Luda stvar, kako li si to samo našao :) |
Bolesne stvari za bolesno bogate :eek:
|
Citiraj:
svi kazu da biti bogat nije bas tako dobro... ma kurac nije |
Jednoga dana kad budem bogat svima cu vam kupiti mach 3.8 nisam li dobar :D
|
eeee da je para :(
|
tješite se, za 2 godine to bu stara kanta :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ali ovo nije superkompjuter vec samo prenabrijani desktop komp.... 1 godinu moze biti cudo, poslije je samo jos jedno smece |
Citiraj:
|
Ovo je fejk(molim da me neko ispravi)Odakle njima 533 DDR II ULL(!)950 FSB(i + podrška za Prescot)8x DVD+/-RW(ima Plextor al ovdje to nije)podrška do 16GB memorija.Mislim nisam bio 20-ak dana na internetu al to mi čisto "ne ide u glavu" da je tehnologija toliko napredovala.Izgled stranice je nekako "Apple-ovski"tak da mi i to smrdi.I odakle njima 3.8 EE(mislim da je ocan ak sam shvatio al opet) i još na -35(dobro vapor(al u mid-toweru??))I još onaj "ekranić na kućištu" mi isto ne ide u glavu.A još što mi ne ide u glavu(jebote namam ja tolku glavu normalno je da ne ide:p )je da ja to ni u jednom časopisu nisam vidio i na Renomiranim web stranicama jer da neš takvo postoji to bi sjevnilo cijelim svemirom al ovak neznam
|
Citiraj:
|
Citiraj:
mislim mrcine od super compjutera.... P.S. mozda skinem s tavana Atari pa skuzim da je ovaj P4/2,4 u biti kanta.......;) |
ma svi se mi glupiramo. brijemo na neke turbo-procesore i grafulje, te količinu memorije da bi kompenzirali nevjerovatan zaostatak razvoja sabirnice za poluvodičkim komponentama. (ploče nas koče). zamislite da su na 1GHz, početku DDR-a i pojavom prve GeForce kartice prestali razvijati te tehnologije i usmjerili se ka razvoju ploča, konkretno propusnosti sabirnice. sada bi smo imali puuuno jača računala. to se nažalost počelo dešavati tek sada (FSB 800, dual channel DDR...) kad se lupilo glavom o plafon (P4 3.06 koji ne pokazuje skoro nikakve razlike u odnosu na 2,4). ta razlika od 666MHz je fakat premalena i pokazuje da snaga ništa ne znači bez pameti.
to je samo moje skromno mišljenje. slobodno pljujte i recite da sam budala i nemam pojma, ali idea je na mjestu. |
istina...
lanac je jak koliko... |
DROOOOOOOOOLING................. komp je ZVJER!!! jebote, da mi je takav....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:16. |